Website laten maken Amsterdam

Wilt u een website laten maken in Amsterdam? Webdesign bureau Qoorts helpt u graag!

Website laten maken Amsterdam – Qoorts

Qoorts is een webdesign bureau in Amsterdam en beschikt over een netwerk van webdesigners, creatieve merkontwikkelaars, briljante programmeurs en slimme online marketing experts en gecoördineerd door een digitaal marketeer & ontwerper en een digitaal strateeg. Bij elk project worden de juiste mensen ingezet zodat altijd het perfecte team tot uw beschikking staat. Als opdrachtgever heeft u één centraal aanspreekpunt, onze digitaal coördinatoren.

Onze benadering

Het is niet zomaar een kwestie van: uw bestelling opnemen en wij serveren u een website,.. Bij Qoorts nemen onze ontwikkelaars en webdesigners de tijd om uw markt en uw organisatie beter te leren kennen. Alleen op die manier kan er een effectieve online marketing presence gecreëerd worden rond een verzorgd webdesign.

Strategie

Onze merkontwikkelaars leveren websites op volgens de Google guidelines en van hoge kwaliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een combinatie van een vleugje ‘streetwise’ benadering en effectieve merk- en marketing strategieën.

Creatief

Ontwerpers van Qoorts lopen over van creativiteit. Uw huisstijl zal op de juiste, en unieke wijze worden worden doorgevoerd in uw website. Alles wordt in het werk gesteld om uw merkidentiteit op de juiste manier tot uiting te laten komen, op zowel visueel als functioneel gebied. Mocht u aanvullende wensen hebben ten aanzien van uw huisstijl voor web, dan helpen onze designers u graag uw webstijl aan te scherpen.

Technologie

Technologie waarop websites en mobiele apps draaien is evolueert continu. Onze webdesigners en technici ontdekken en onderzoeken doorlopend nieuwe technieken om innovatief met webdesign bezig te kunnen zijn en op nieuwe manieren engagement te creëren bij de doelgroep. Onze webdesigners en programmeurs scholen zich regelmatig bij en volgen trainingen om up to date te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen.

Onze vakgebieden

Vertrouw op onze getalenteerde programmeurs, webdesigners, copywriters, grafisch ontwerpers en online marketing experts om uw merk online te laten excelleren. Met als resultaat het genereren van nieuwe leads en het converteren naar klanten. Kiest u voor Qoorts als uw nieuwe webdesign bureau, dan kiest u voor het volgende complete pakket van diensten: webdesign & webdevelopment, webhosting, website onderhoud, SEO (zoekmachineoptimalisatie, SEA (adverteren in zoekmachines), corporate identity en social media marketing.

Opdrachtgevers

Vele klanten uit diverse branches hebben bij ons een website laten maken. In bijna elke sector die u kunt bedenken. Oplevering op tijd en binnen budget. Van onze opdrachtgevers blijft dan ook meer dan 98% klant bij Qoorts voor aanvullende diensten,website redesign en ondersteuning voor langere termijn. Het kan daarbij gaan om het bedenken van een strategie voor digitale advertentiecampagnes, implementatie en begeleiding van dit traject. Dat kan adverteren op sociale media zijn (bv Linkedin, Facebook of Twitter), of het beheer van advertentiecampagnes met Google Adwords of Bing Ads.

Website laten maken Amsterdam? Qoorts deed het webdesign voor Conscious Hotels

Website laten maken Amsterdam? Qoorts deed het webdesign voor The Datacenter Group

Website laten maken Amsterdam? Qoorts deed het webdesign voor YoungLaw

Website laten maken Amsterdam? Qoorts deed het webdesign voor Spinpanel

Website laten maken Amsterdam? Qoorts deed het webdesign voor Vancis

Website laten maken Amsterdam? Qoorts deed het webdesign voor SocialMapping Company

Wilt u een website laten maken in Amsterdam?
Laten we eens praten. Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482

Qoorts filosofie

Het is onze passie om visueel aantrekkelijke, functionele en innovatieve websites en applicaties te creëren en digitale marketing strategieën te bedenken die organisaties kan laten groeien. Wij voldoen graag aan de hoogste standaarden ten aanzien van ontwerp en techniek. Iedere opdrachtgever, bij welk project dan ook, krijgt de beste aandacht voor webdesign, service en toewijding van de professionals van Qoorts. U bent bij deze uitgenodigd voor een kennismaking.

Website laten maken Amsterdam? QOORTS!
Laten we eens praten. Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482

Website laten maken Amsterdam | Bouwen voor groei

Een website moet leads genereren die meetbaar zijn, gericht zijn op conversie en zorgen voor engagement bij uw doelgroep. Naast een gelikt uiterlijk moet de website overzichtelijk zijn en intuïtief in gebruik voor haar bezoekers. Op die manier kan uw website een groeimotor zijn voor uw organisatie.

Strategie en UX onderzoek

We gaan op onderzoek uit en gaan in op de diepere behoeften van de opdrachtgever. We kijken naar uw unieke waardepropositie en nemen de huidige online prestaties onder de loep. Onze werkwijze is gebaseerd op ruime ervaring in de branche en op data uit analyses en onderzoek.

Informatie-architectuur

In deze fase is het zaak om de informatiepaden te bepalen die uw bezoekers afleggen om bepaalde informatie te krijgen en uiteindelijk te converteren naar klanten. Daarom bespreken we graag met alle stakeholders in de organisatie de bedrijfsdoelstellingen in relatie tot de website zodat deze goed aansluit op uw processen.

Webdesign / UI

Bij Qoorts ontwikkelen we effectieve en esthetisch aantrekkelijke websites en concepten die uw merk kunnen laten groeien. Onze webdesigners verwerken uw huisstijl op vernieuwende manier in de nieuwe website zodat deze herkenbaar en op een prettige manier in het oog springt. De schetsen in grote lijnen worden hier ingevuld en komen tot leven.

Website laten maken in Amsterdam? Neem eens contact met ons op. We bespreken met u de mogelijkheden en kijken wat u precies nodig heeft.
Klik op contact of bel ons op 020 – 737 1482

Backend en technologie

Wilt u een website laten maken in Amsterdam en weet u nog niet van welk content management systeem (CMS) u gebruik wilt maken? Qoorts ontwikkelt op diverse platformen zoals DNN, Drupal, TYPO3 maar vooral op WordPress, zie WordPress webdesign Amsterdam. Dat hangt uiteraard samen met uw wensen en waar uw bedrijfsprocessen het beste mee gebaat zijn.

Interactie, toegevoegde waarde en integratie

Bij Qoorts zien we webdesign als samenspel tussen uw merk, strategie, technologie, systemen en uw markt. Als we deze elementen met elkaar integreren ontstaat ontstaat creëren we iets moois. We maken samen met u een plan voor een zo effectief mogelijke website vanaf de ‘launch’.

Launch en iteratie

Tijdens de lancering van de website komt alles samen. U wordt als opdrachtgever door ons begeleidt in deze spannende periode. Na de lancering kiezen veel van onze opdrachtgevers voor verdere ondersteuning op digitaal gebied. Daarbij richten wij ons op doorvoeren van verbetering en finetuning met groei als doelstelling. Daarbij horen vaak SEO (zoekmachine optimalisatie) en het opzetten van digitale advertentiecampagnes SEA.

Website laten maken Amsterdam? QOORTS!
Laten we eens praten. Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482

Website laten maken Amsterdam - ontwerpen, ontwikkelen en bouwen. Qoorts creëert digitale dingen.

QOORTS! Webdesign bureau Amsterdam

Het is onze missie om onze opdrachtgevers het beste uit hun online presence te laten halen en hun digitale ruimte te gerbruiken om als organisatie te kunnen groeien. Websites bouwen met aantrekkelijk design en waar nodig geavanceerde functionaliteit.

We stellen alles in het werk om uw website perfect te laten aansluiten bij uw doelstellingen. Of dat nou het genereren van leads en het converteren tot sales is, of het creëren van awareness of het bieden van informatie. Voor elk doel bieden wij de juiste online strategie en implementatie.

Versterk uw groei en vergroot uw online impact. Dan kunt u het beste een website laten maken in Amsterdam bij Qoorts.

Neem een kijkje op ons blog