Internet marketing & Webdesign

Wij creëren online presence voor elke organisatie

Design, Development & Marketing

Wij zijn een full service digitaal bureau in Amsterdam en Enschede met onconventionele ideeën en tomeloze ambitie. Wij creëren online omgevingen voor organisaties als de jouwe. Ons team neemt de tijd om je gebruikers te onderzoeken. De verworven inzichten zetten we om in diensten, producten en communicatie die strookt met de doelen van je organisatie.

Kleine teams, nauwe samenwerking

Wij werken in kleine, multidisciplinaire teams nauw samen met jou als opdrachtgever om goede oplossingen te verzinnen voor de lange termijn. Korte lijnen en de mogelijkheid tot kort en snel overleg zijn van belang, naast geplande periodieke meetings.

Jouw gebruikers / klanten

Van organisaties wordt in deze competitieve tijden verwacht om een emotionele connectie maken. Als er een sterke connectie met je merk ontstaat wordt je merk sneller als autoriteit gezien en kun je een langdurige (klant)relatie bouwen.

Doelgericht, de gebruiker centraal

De meest succesvolle diensten, producten en communicatie zijn ontwikkeld met een doel-georiënteerde methode. Wat willen je klanten/gebruikers bereiken, waarom jouw service? Wie is je gebruiker? Samen vinden we antwoorden op die vragen, met een top product als resultaat.

Focus op continuiteit

Onze opdrachtgevers blijven innovatief op online gebied doordat ons team zich continu bijschoolt en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en technologie. Op die manier blijf je als opdrachtgever op de hoogte van nieuwe kansen en blijf je de concurrentie voor.

Op zoek naar internet marketing of webdesign?
Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482

Onze aanpak

Qoorts werkt altijd samen met jou als opdrachtgever aan een project. Ons team kan vlot reageren op wijzigingen, we komen snel met oplossingen en ontwikkelen je project volgens requirements en binnen budget.

Webdesign bureau Qoorts laat je merk online groeien - stap 1

Start

We helpen je om je project te starten en een goed plan te maken voor een succesvol verloop en lancering. We implementeren je wensen in het concept, creëren userflows, wireframes en alles dat er bij komt kijken in een overzicht. Het is van belang een goed ontwerp te maken om een succesvolle ontwikkeling te garanderen. We kunnen onderzoek doen en je potentiële klanten evalueren voor meer helderheid en een degelijk plan voor je project.

Webdesign bureau Qoorts laat je merk online groeien - stap 2

Ontwikkeling

Wanneer de blauwdruk gemaakt is beginnen we aan de ontwikkelingsfase. Ons team blijft met je in contact en houd je op de hoogte van de voortgang van het project en welke stappen op dat moment worden ondernomen. We programmeren, monitoren en testen de code. We blijven je informeren met voortgangs updates.

Webdesign bureau Qoorts laat je merk online groeien - stap 3

Lancering

Wanneer alles geprogrammeerd en gecodeerd is, kan het project gelanceerd worden. We testen of alles functioneert en bekijken of de gebruiksvriendelijkheid nog verbeterd kan worden. Elk project vereist ander eigenschappen, opties en specifieke verbeteringen. Wij bieden extra optimalisatie, monitoring, analytics, testen en voorstellen van nieuwe functionaliteit.

Op zoek naar internet marketing of webdesign?
Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482

Onze partners

Hieronder staan enkele bureaus waarmee we regelmatig samenwerken aan diverse projecten. We zijn altijd op zoek naar partners die beschikken over specifieke kennis en vaardigheden en kunnen bijdragen aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers.

Wil je dat we samen je project onder de loep nemen?
Vertel ons dan alvast een beetje zodat we je ons plan kunnen voorleggen.

Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482