Online Marketing

Online Marketing Amsterdam

Jouw online strategie uitgedacht en geïmplementeerd

Een nieuw product of een innovatieve dienst verdient een gedegen strategie om in de markt gezet te worden. Mede door de opkomst van internet en nieuwe media veranderen marketinglandschappen en consumenten waardoor het voor bedrijven steeds moeilijker en intensiever wordt om een product of merk met een duidelijke strategie te positioneren.

VERBETER DE ONLINE POSITIONERING VAN JE MERK…

Online strategie: Website, Mobiele Site, App, Social Media en SEO

Wanneer een bedrijf zich op internet begeeft is dat in eerste instantie met een website die als visitekaartje moet fungeren, de producten en / of diensten weer te geven. Afhankelijk van het soort bedrijf kan een uitgebreidere combinatie Website / App en Social Media wenselijk zijn. Echter moet Social Media wel bijgehouden worden en moet de App relevante functies hebben. Gebruik van Social Media kan echter wel je SEO – positie ten goede komen. Qoorts zoekt met jou uit hoe en welke online marketing elementen je het beste kunt inzetten voor je onderneming.

Waar kunnen we je mee helpen?

Website

Qoorts biedt je een website tegen een eerlijke prijs. Afhankelijk van hoe complex de functies binnen de website moeten zijn worden kosten bepaald. Daarnaast kun je er ervan uit gaan dat Qoorts altijd met de meest recente technieken werkt en modern webdesign aanbiedt.

Mobiele App

Vele organisaties hebben een eigen app die gedownload kan worden vanuit de diverse appstores. Voorwaarde is wel dat deze app over voldoende functionaliteit beschikt voor de gebruiker. Wat heeft de gebruiker aan jouw app? Wanneer de app slechts als visitekaartje dient kan er wellicht beter gekozen worden voor een mobiele website.

Social Media

Social Media kan worden ingezet wanneer je actief met je doelgroep in contact wil treden. Standaard worden de sociale netwerken Facebook, LinkedIn en Twitter hiervoor gebruikt. Het spectrum aan sociale netwerken is echter veel groter. De combinatie van sociale media en intensiteit van het gebruik ervan hangt af van het soort bedrijf. Verstandig gebruik van social media heeft tevens een positieve invloed op je SEO – positie.

Mobiele Website

Het mobiel gebruik van internet is aan enorme groei onderhevig. Met voordelige databundels werken de telecomproviders deze groei nog eens extra in de hand.

SEO / Zoekmachinemarketing

De inzet van een combinatie van bovenstaande online marketing elementen heeft uiteraard invloed op uw vindbaarheid in zoekmachines. Hoe presteert jouw website in Google, Bing en Yahoo? Waar ligt dat dan aan? En wat moet er gewijzigd worden? Qoorts biedt verschillende SEO – pakketten om conversie op uw website te maximaliseren.

Responsive Webdesign

Een website gemaakt door Qoorts kan in overleg responsive worden gemaakt. Dat betekent dat je website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop deze bekeken wordt en er geen aparte mobiele website nodig is. Daarmee kan de website voor alle apparaten beheert worden vanuit een enkel systeem.

Een aparte mobiele Website

Stel dat je tevreden bent met je huidige website maar je wilt een aangepaste versie zodat deze ook op mobiele apparaten goed zichtbaar is, neem dan contact met ons voor de mogelijkheden.