Een selectie van onze websites

Cases

Referenties

Voor online rechtswinkel Young Law ontwikkelde Qoorts een nieuwe website en huisstijl

Young Law – E-commerce Website

Young Law is een ambitieuze juridische startup waar tegen eerlijke prijzen juridische documenten en contracten online kunnen worden besteld. Zij bieden maatwerk maar tevens de mogelijkheid om zelf online contracten op te stellen en vervolgens automatisch notarieel te laten vastleggen. Qoorts ontwikkelde voor online rechtswinkel Young Law een nieuwe e-commerce website en aanscherping op de huisstijl.

Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor cocktailbar A bar in het Amstel Hotel

A bar Cocktail bar - Amstel Hotel – Website

Een van de meest exclusieve cocktail bars in Amsterdam is A bar en is gevestigd in het InterContinental Amstel, ofwel het Amstel Hotel. De bijzondere cocktails op het menu vertegenwoordigen plekken in Amsterdam zoals de Pijp, Java eiland en de Plantagebuurt. Qoorts creëerde onder andere de nieuwe website voor A bar.

cleverclover-vc-website

Clever Clover Venture Capital – Website

Clever Clover is een unieke start-up accelerator gevestigd in Amsterdam. Hun focus ligt op het stimuleren van innovatie in de ‘oude economie’. Daarvoor heeft Clever Clover een ondersteunend ecosysteem gecreëerd om startende bedrijven te helpen groeien en floreren. Qoorts heeft de nieuwe website ontworpen voor Clever Clover en enkele verfijning van de huisstijl.

Qoorts ontwikkelde de website voor Jonkers Van Gemert Strafrechtadvocaten

Jonkers Van Gemert Advocaten – Website

Jonkers Van Gemert Advocaten is gevestigd in Amsterdam en landelijk actief. Het kantoor behandelt zaken binnen het strafrecht en is onder andere gespecialiseerd in cybercrime. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor Jonkers Van Gemert Advocaten.

Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor Restaurant Sinne

Restaurant Sinne – Website

Bij Restaurant Sinne gevestigd in Amsterdam kun je jezelf heerlijk in de watten laten leggen. Laat je niet misleiden door de ongedwongen huiselijke sfeer, de cuisine is van hoog niveau en bekroond met een Michelin Ster. Qoorts creëerde voor Sinne de nieuwe website.

Qoorts ontwikkelde de website met Salesforce-integratie voor TERN International

TERN International TV – Website

TERN International (TV Entertainment Reality Network) is het moederbedrijf achter INSIGHT TV, het eerste interactieve TV kanaal dat content aanbiedt in Ultra High Definition. Door hun spraakmakende aanbod van reportages en programma’s in UHD is het als kijker moeilijk wegzappen. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor TERN International.

Voor Greenmont Systems Nederland ontwikkelde Qoorts een nieuwe website.

Greenmont Systems Nederland – Website

Greenmont Systems Nederland biedt diverse diensten op IT gebied. Onder andere clouddiensten, netwerkbeheer op afstand (remote assistance) en VoIP telefonie. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website van Greenmont Systems.

unipartners-consultancy-website

UniPartners – Website

UniPartners is een landelijk opererend organisatieadviesbureau dat topstudenten koppelt aan organisaties met uitdagende opdrachten. Met haar twaalf vestigingen biedt UniPartners consultancy in alle grote steden van Nederland. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website van UniPartners, compleet met multi-acces-level CMS, job-board en Salesforce integratie.

Qoorts ontwikkelde de website voor pop-up concept Pand10 van Hotel de l'Europe

Pand10 | De l'Europe – Website

Pand10 is een pop-up restaurant van Hotel de l’Europe en geeft om de drie maanden een andere thematische invulling van het concept. Na de thema’s ‘10.000 Beers’ en ‘Chicks & Coqs’ is Pand10 nu omgetoverd tot Miss Mexico, met ‘Mexican street food’ en cocktails ‘Mexican-style’ op het menu.
Qoorts ontwikkelde de website voor het concept Pand10 van Hotel de l’Europe.

Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor microDOT Digital Services

microDOT Digital Services – Website

microDOT biedt allerlei diensten op gebied van netwerken en daarmee verbandhoudende digitale oplossingen voor bedrijven in het MKB. Van Wi-Fi met extended reach tot complete integratie van VoIP-telecommunicatie. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor microDOT en werkt samen aan nieuwe communicatie-oplossingen voor de horeca.

changery-website

The Changery – Website

The Changery is een boetiek consultancy bureau, gespecialiseerd in ontwikkeling op gebied van leiderschap en organisationele effectiviteit. Changemanagement op zowel team- als op individueel niveau.

Qoorts ontwikkelde onder andere de website voor Michelinsterren restaurant Bord'Eau

Bord’Eau – Website

Bord’Eau Restaurant Gastronomique is de parel in de kroon van Hotel de l’Europe in Amsterdam. Met twee Michelin-sterren mag Bord’Eau zich tot de beste restaurants van ons land rekenen. Qoorts ontwikkelde onder andere de website van Bord’Eau.

Voor Stecc maakten wij de nieuwe website.

Stecc – Website

Stecc biedt financieel advies onder andere op gebied van fusies en overnames. Middels uitgebreide financiele analyse, specialistische kennis en strategisch advies helpt Stecc haar cliënten op hun weg naar groei. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website van Stecc.

Qoorts ontwikkelde de website voor Blue Label Espresso

Blue Label Espresso – Website

Blue Label Espresso biedt overheerlijke koffie gebrand door koffie-brander Royal Taste. De twee roasts, Blue Label Mild en Blue Label Dark zijn in  diverse horeca in Amsterdam verkrijgbaar maar zijn uiteraard ook te bestellen bij Blue Label zelf. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor Blue Label Espresso.

Qoorts ontwikkelde onder andere de website voor PocketShop, tevens druk werk campagnes en meer.

GoPocketShop – Website

PocketShop ontwikkelt shopping-apps voor haar klanten op de E-commerce platformen Lightspeed (voorheen Seoshop) en Magento. Qoorts ontwikkelde meerdere websites voor PocketShop. Maar tevens bannercampagnes, social media advertising en drukwerk.

accenture-businesscourse-website

Accenture Business Course – Website / App

Accenture is één van de grootste organisatieadvies kantoren ter wereld en genoteerd aan de NYSE. Zij zijn voortdurend op zoek naar jong talent om te kunnen blijven excelleren in hun vakgebieden. Accenture vroeg ons een ‘gamification’ platform te maken waarmee hun young potentials op een leuke manier kennis konden maken met de organisatie.

Qoorts maakt de nieuwe website voor Another Home Abroad Amsterdam

Another Home Abroad – Website

Another Home Abroad is dé verhuurmakelaar op gebied van relocation voor expats in Amsterdam. Met meer dan 20 jaar ervaring brengt zij vraag en aanbod bij elkaar. Qoorts ontwikkelde onder andere de website met Realworks-integratie voor Another Home Abroad, banner campagnes, emailmarketing-campagnes en drukwerk.

Qoorts realiseerde de nieuwe website van Leaps International Loyalty

Leaps International – Loyalty & Trading – Website

LEAPS international ondersteunt haar klanten met strategieën voor de internationale uitrol van merken met in het bijzonder de Aziatische markt. In samenwerking met haar partners ontwikkelt LEAPS strategieën om internationale merkwaarde te creëren. Qoorts ontwikkelde voor LEAPS, de website, de huisstijl en het drukwerk.

paperfoam-website

PaperFoam – Website

PaperFoam is leidend in groene verpakking-oplossingen. Het biologisch afbreekbare materiaal met een geheime productiemethode heeft als grondstof aardappelzetmeel. Middels een geheim productieproces worden hiervan verpakkingen gemaakt voor merken als Veuve Cliquot, Plantronics en Victorinox. Qoorts maakte voor PaperFoam de website.

zomercompetitie-bedrijfsvoetbal-website-amsterdam

Zomer Competitie – Website

De ZomerCompetitie is een jaarlijks terugkerend sporttoernooi voor bedrijfsvoetbal en bedrijfshockey. Inmiddels aangevuld met lente- ,herfst- en wintercompetitie. Sinds de eerste keer in 2007 heeft deze bedrijfscompetitie een geweldige groei doorgemaakt. Bijna elk groot kantoor van de Zuid-as is dan ook vertegenwoordigd. Qoorts sponsort de ZomerCompetitie en houdt zich onder andere bezig met de website.