Een selectie van onze websites

Cases

Referenties

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Brouwer & Law

Brouwer & Law – Identity & Website

Brouwer & Law is een jong en ambitieus advocatenkantoor actief op het gebied van Intellectueel Eigendom, Auteursrecht, Productregelgeving, mediarecht en Privacy. Zij onderscheiden zich door perspectief en kwaliteit. Dat hebben wij dan ook in het ontwerp voor corporate identity en digital design tot uiting proberen te laten komen. Eenvoud, helder en stijlvol.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Young Law

Young Law – E-commerce Website

Young Law is een ambitieuze juridische startup waar tegen eerlijke prijzen juridische documenten en contracten online kunnen worden besteld. Zij bieden maatwerk maar tevens de mogelijkheid om zelf online contracten op te stellen en vervolgens automatisch notarieel te laten vastleggen. Qoorts ontwikkelde voor online rechtswinkel Young Law een nieuwe e-commerce website en aanscherping op de huisstijl.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor The Datacenter Group

The Datacenter Group – Website - Marketing Automation

The Datacenter Group is een carrier- en cloudneutraal twin-datacenter, gevestigd in Amsterdam en Delft. Tussen haar TIER 3 datacenters heeft The Datacenter Group een netwerk van eigen redundante glasvezelverbindingen. Sinds het ontstaan, hebben de datacenters een uptime van 100% gerealiseerd. De ambities zijn groot, de opening van extra datacenters binnen de groep is dan ook aanstaande! Qoorts ontwikkelde de nieuwe website van The Datacenter Group met marketing automation integratie op basis van Act-on.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor RSRCH

RSRCH - Digitale werkomgeving – Website

RSRCH, gerelateerd aan Vancis, biedt een werkomgeving die alle onderdelen van digitaal onderzoek ondersteunt. Snel, eenvoudig en veilig. De RSRCH omgeving is bedoeld voor zowel onderzoekers en organisaties die zich bezighouden met digitaal onderzoek. Qoorts ontwikkelde voor RSRCH de nieuwe website i.s.m. Vancis.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Vancis IT

Vancis - IT Specialist – Website

Vancis biedt hoogwaardige IT-diensten aan instellingen in het onderwijs, de zorg en het onderzoeksveld. Vancis verzorgt voor bijna 500.000 studenten in het onderwijs de IT infrastructuur. Qoorts ontwikkelde voor Vancis de nieuwe website en verzorgde de implementatie van online marketing intelligence.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor De ContractenFabiriek

De ContractenFabriek – Website

De ContractenFabriek is een online dienst (Software-as-a-Service) en biedt een op maat gemaakte oplossing voor allerhande beroepsgroepen als advocaten, (bedrijfs)juristen, accountants, vastgoedspelers, makelaars, inkopers, contractmanager en HRM-managers. Qoorts ontwikkelde de huisstijl en de website voor de ContractenFabriek.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Broers Optometrie

Broers Optiek – Website

Bij Broers Optiek & Optometrie staan persoonlijke aandacht en zorgvuldige service hoog in het vaandel.  Als twee oogspecialisten in het ziekenhuis maken zij hun kennis en expertise graag toegankelijk. Qoorts creëerde de nieuwe website voor Broers Optiek.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor A-bar in Amstel Hotel

A bar Cocktail bar - Amstel Hotel – Website

Een van de meest exclusieve cocktail bars in Amsterdam is A bar en is gevestigd in het InterContinental Amstel, ofwel het Amstel Hotel. De bijzondere cocktails op het menu vertegenwoordigen plekken in Amsterdam zoals de Pijp, Java eiland en de Plantagebuurt. Qoorts creëerde onder andere de nieuwe website voor A bar.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Clever Clover

Clever Clover Venture Capital – Website

Clever Clover is een unieke start-up accelerator gevestigd in Amsterdam. Hun focus ligt op het stimuleren van innovatie in de ‘oude economie’. Daarvoor heeft Clever Clover een ondersteunend ecosysteem gecreëerd om startende bedrijven te helpen groeien en floreren. Qoorts heeft de nieuwe website ontworpen voor Clever Clover en enkele verfijning van de huisstijl.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Jonkers & Van Gemert

Jonkers Van Gemert Advocaten – Website

Jonkers Van Gemert Advocaten is gevestigd in Amsterdam en landelijk actief. Het kantoor behandelt zaken binnen het strafrecht en is onder andere gespecialiseerd in cybercrime. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor Jonkers Van Gemert Advocaten.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Michelinsterren Restaurant Sinne

Restaurant Sinne – Website

Bij Restaurant Sinne gevestigd in Amsterdam kun je jezelf heerlijk in de watten laten leggen. Laat je niet misleiden door de ongedwongen huiselijke sfeer, de cuisine is van hoog niveau en bekroond met een Michelin Ster. Qoorts creëerde voor Sinne de nieuwe website.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor TERN International Television

TERN International TV – Website

TERN International (TV Entertainment Reality Network) is het moederbedrijf achter INSIGHT TV, het eerste interactieve TV kanaal dat content aanbiedt in Ultra High Definition. Door hun spraakmakende aanbod van reportages en programma’s in UHD is het als kijker moeilijk wegzappen. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor TERN International.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Greenmont IT

Greenmont Systems Nederland – Website

Greenmont Systems Nederland biedt diverse diensten op IT gebied. Onder andere clouddiensten, netwerkbeheer op afstand (remote assistance) en VoIP telefonie. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website van Greenmont Systems.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor UniPartners

UniPartners – Website

UniPartners is een landelijk opererend organisatieadviesbureau dat topstudenten koppelt aan organisaties met uitdagende opdrachten. Met haar twaalf vestigingen biedt UniPartners consultancy in alle grote steden van Nederland. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website van UniPartners, compleet met multi-acces-level CMS, job-board en Salesforce integratie.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Pand10 in Hotel de l'Europe

Pand10 | De l'Europe – Website

Pand10 is een pop-up restaurant van Hotel de l’Europe en geeft om de drie maanden een andere thematische invulling van het concept. Na de thema’s ‘10.000 Beers’ en ‘Chicks & Coqs’ is Pand10 nu omgetoverd tot Miss Mexico, met ‘Mexican street food’ en cocktails ‘Mexican-style’ op het menu.
Qoorts ontwikkelde de website voor het concept Pand10 van Hotel de l’Europe.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Microdot

microDOT Digital Services – Website

microDOT biedt allerlei diensten op gebied van netwerken en daarmee verbandhoudende digitale oplossingen voor bedrijven in het MKB. Van Wi-Fi met extended reach tot complete integratie van VoIP-telecommunicatie. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor microDOT en werkt samen aan nieuwe communicatie-oplossingen voor de horeca.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor The Changery

The Changery – Website

The Changery is een boetiek consultancy bureau, gespecialiseerd in ontwikkeling op gebied van leiderschap en organisationele effectiviteit. Changemanagement op zowel team- als op individueel niveau.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Michelinsterren Restaurant Bord'eau in Hotel de l'Europe

Bord’Eau – Website

Bord’Eau Restaurant Gastronomique is de parel in de kroon van Hotel de l’Europe in Amsterdam. Met twee Michelin-sterren mag Bord’Eau zich tot de beste restaurants van ons land rekenen. Qoorts ontwikkelde onder andere de website van Bord’Eau.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Stecc

Stecc – Website

Stecc biedt financieel advies onder andere op gebied van fusies en overnames. Middels uitgebreide financiele analyse, specialistische kennis en strategisch advies helpt Stecc haar cliënten op hun weg naar groei. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website van Stecc.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Blue Label Coffee

Blue Label Espresso – Website

Blue Label Espresso biedt overheerlijke koffie gebrand door koffie-brander Royal Taste. De twee roasts, Blue Label Mild en Blue Label Dark zijn in  diverse horeca in Amsterdam verkrijgbaar maar zijn uiteraard ook te bestellen bij Blue Label zelf. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor Blue Label Espresso.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Accenture

Accenture Business Course – Website / App

Accenture is één van de grootste organisatieadvies kantoren ter wereld en genoteerd aan de NYSE. Zij zijn voortdurend op zoek naar jong talent om te kunnen blijven excelleren in hun vakgebieden. Accenture vroeg ons een ‘gamification’ platform te maken waarmee hun young potentials op een leuke manier kennis konden maken met de organisatie.

Bekijk Case

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Another Home Abroad

Another Home Abroad – Website

Another Home Abroad is dé verhuurmakelaar op gebied van relocation voor expats in Amsterdam. Met meer dan 20 jaar ervaring brengt zij vraag en aanbod bij elkaar. Qoorts ontwikkelde onder andere de website met Realworks-integratie voor Another Home Abroad, banner campagnes, emailmarketing-campagnes en drukwerk.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor PaperFoam

PaperFoam – Website

PaperFoam is leidend in groene verpakking-oplossingen. Het biologisch afbreekbare materiaal met een geheime productiemethode heeft als grondstof aardappelzetmeel. Middels een geheim productieproces worden hiervan verpakkingen gemaakt voor merken als Veuve Cliquot, Plantronics en Victorinox. Qoorts maakte voor PaperFoam de website.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor de Zomer Competitie

Zomer Competitie – Website

De ZomerCompetitie is een jaarlijks terugkerend sporttoernooi voor bedrijfsvoetbal en bedrijfshockey. Inmiddels aangevuld met lente- ,herfst- en wintercompetitie. Sinds de eerste keer in 2007 heeft deze bedrijfscompetitie een geweldige groei doorgemaakt. Bijna elk groot kantoor van de Zuid-as is dan ook vertegenwoordigd. Qoorts sponsort de ZomerCompetitie en houdt zich onder andere bezig met de website.

Bekijk website