Een selectie van onze websites

Cases

Referenties

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Brouwer & Law

Brouwer & Law

Brouwer & Law is een jong en ambitieus advocatenkantoor actief op het gebied van Intellectueel Eigendom, Auteursrecht, Productregelgeving, mediarecht en Privacy. Zij onderscheiden zich door perspectief en kwaliteit. Dat hebben wij dan ook in het ontwerp voor corporate identity en digital design tot uiting proberen te laten komen. Eenvoud, helder en stijlvol.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Social Mapping Company

Social Mapping

Zoekt u in uw branche belangrijke vernieuwers?
Social Mapping maakt hen zichtbaar. SocialMapping visualiseert netwerken, signaleert trends en onthult de bijbehorende vernieuwende initiatieven. Op deze manier kunnen organisaties kennis delen, netwerken aan elkaar koppelen en financiële investeringen doen. Qoorts ontwikkelde voor de Social Mapping Company het merk, de huisstijl en de website.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Young Law

Young Law

Young Law is een ambitieuze juridische startup waar tegen eerlijke prijzen juridische documenten en contracten online kunnen worden besteld. Zij bieden maatwerk maar tevens de mogelijkheid om zelf online contracten op te stellen en vervolgens automatisch notarieel te laten vastleggen. Qoorts ontwikkelde voor online rechtswinkel Young Law een nieuwe e-commerce website en aanscherping op de huisstijl.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor The Datacenter Group

The Datacenter Group

The Datacenter Group is een carrier- en cloudneutraal twin-datacenter, gevestigd in Amsterdam en Delft. Tussen haar TIER 3 datacenters heeft The Datacenter Group een netwerk van eigen redundante glasvezelverbindingen. Sinds het ontstaan, hebben de datacenters een uptime van 100% gerealiseerd. De ambities zijn groot, de opening van extra datacenters binnen de groep is dan ook aanstaande! Qoorts ontwikkelde de nieuwe website van The Datacenter Group met marketing automation integratie op basis van Act-on.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor RSRCH

RSRCH - Digital

RSRCH, gerelateerd aan Vancis, biedt een werkomgeving die alle onderdelen van digitaal onderzoek ondersteunt. Snel, eenvoudig en veilig. De RSRCH omgeving is bedoeld voor zowel onderzoekers en organisaties die zich bezighouden met digitaal onderzoek. Qoorts ontwikkelde voor RSRCH de nieuwe website i.s.m. Vancis.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Vancis IT

Vancis - IT

Vancis biedt hoogwaardige IT-diensten aan instellingen in het onderwijs, de zorg en het onderzoeksveld. Vancis verzorgt voor bijna 500.000 studenten in het onderwijs de IT infrastructuur. Qoorts ontwikkelde voor Vancis de nieuwe website en verzorgde de implementatie van online marketing intelligence.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor De ContractenFabiriek

De ContractenFabriek

De ContractenFabriek is een online dienst (Software-as-a-Service) en biedt een op maat gemaakte oplossing voor allerhande beroepsgroepen als advocaten, (bedrijfs)juristen, accountants, vastgoedspelers, makelaars, inkopers, contractmanager en HRM-managers. Qoorts ontwikkelde de huisstijl en de website voor de ContractenFabriek.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Broers Optometrie

Broers Optiek

Bij Broers Optiek & Optometrie staan persoonlijke aandacht en zorgvuldige service hoog in het vaandel.  Als twee oogspecialisten in het ziekenhuis maken zij hun kennis en expertise graag toegankelijk. Qoorts creëerde de nieuwe website voor Broers Optiek.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor A-bar in Amstel Hotel

A bar - Amstel Hotel

Een van de meest exclusieve cocktail bars in Amsterdam is A bar en is gevestigd in het InterContinental Amstel, ofwel het Amstel Hotel. De bijzondere cocktails op het menu vertegenwoordigen plekken in Amsterdam zoals de Pijp, Java eiland en de Plantagebuurt. Qoorts creëerde onder andere de nieuwe website voor A bar.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Nicole Scheerder Coaching & Counseling

Nicole Scheerder

Nicole Scheerder verzorgt integratieve Coaching & Counseling in Amsterdam. Bij integratieve coaching & counseling is het uitgangspunt dat iemand ergens diep van binnen weet wat het beste voor hem of haar is. En dat brengt Nicole in haar sessies met je naar boven.
Qoorts ontwikkelde voor Nicole Scheerder een nieuwe website.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Jonkers & Van Gemert

Jonkers & Van Gemert

Jonkers Van Gemert Advocaten is gevestigd in Amsterdam en landelijk actief. Het kantoor behandelt zaken binnen het strafrecht en is onder andere gespecialiseerd in cybercrime. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor Jonkers Van Gemert Advocaten.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Michelinsterren Restaurant Sinne

Restaurant Sinne

Bij Restaurant Sinne gevestigd in Amsterdam kun je jezelf heerlijk in de watten laten leggen. Laat je niet misleiden door de ongedwongen huiselijke sfeer, de cuisine is van hoog niveau en bekroond met een Michelin Ster. Qoorts creëerde voor Sinne de nieuwe website.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor TERN International Television

TERN International

TERN International (TV Entertainment Reality Network) is het moederbedrijf achter INSIGHT TV, het eerste interactieve TV kanaal dat content aanbiedt in Ultra High Definition. Door hun spraakmakende aanbod van reportages en programma’s in UHD is het als kijker moeilijk wegzappen. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor TERN International.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Greenmont IT

Greenmont Systems

Greenmont Systems Nederland biedt diverse diensten op IT gebied. Onder andere clouddiensten, netwerkbeheer op afstand (remote assistance) en VoIP telefonie. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website van Greenmont Systems.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor UniPartners

UniPartners

UniPartners is een landelijk opererend organisatieadviesbureau dat topstudenten koppelt aan organisaties met uitdagende opdrachten. Met haar twaalf vestigingen biedt UniPartners consultancy in alle grote steden van Nederland. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website van UniPartners, compleet met multi-acces-level CMS, job-board en Salesforce integratie.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Microdot

microDOT Digital

microDOT biedt allerlei diensten op gebied van netwerken en daarmee verbandhoudende digitale oplossingen voor bedrijven in het MKB. Van Wi-Fi met extended reach tot complete integratie van VoIP-telecommunicatie. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor microDOT en werkt samen aan nieuwe communicatie-oplossingen voor de horeca.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor The Changery

The Changery

The Changery is een boetiek consultancy bureau, gespecialiseerd in ontwikkeling op gebied van leiderschap en organisationele effectiviteit. Changemanagement op zowel team- als op individueel niveau.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Michelinsterren Restaurant Bord'eau in Hotel de l'Europe

Bord’Eau

Bord’Eau Restaurant Gastronomique is de parel in de kroon van Hotel de l’Europe in Amsterdam. Met twee Michelin-sterren mag Bord’Eau zich tot de beste restaurants van ons land rekenen. Qoorts ontwikkelde onder andere de website van Bord’Eau.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Blue Label Coffee

Blue Label Espresso

Blue Label Espresso biedt overheerlijke koffie gebrand door koffie-brander Royal Taste. De twee roasts, Blue Label Mild en Blue Label Dark zijn in  diverse horeca in Amsterdam verkrijgbaar maar zijn uiteraard ook te bestellen bij Blue Label zelf. Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor Blue Label Espresso.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor Accenture

Accenture

Accenture is één van de grootste organisatieadvies kantoren ter wereld en genoteerd aan de NYSE. Zij zijn voortdurend op zoek naar jong talent om te kunnen blijven excelleren in hun vakgebieden. Accenture vroeg ons een ‘gamification’ platform te maken waarmee hun young potentials op een leuke manier kennis konden maken met de organisatie.

Bekijk Case

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor PaperFoam

PaperFoam

PaperFoam is leidend in groene verpakking-oplossingen. Het biologisch afbreekbare materiaal met een geheime productiemethode heeft als grondstof aardappelzetmeel. Middels een geheim productieproces worden hiervan verpakkingen gemaakt voor merken als Veuve Cliquot, Plantronics en Victorinox. Qoorts maakte voor PaperFoam de website.

Bekijk website

De webdesigners van Qoorts ontwikkelden het nieuwe website design voor de Zomer Competitie

Zomer Competitie

De ZomerCompetitie is een jaarlijks terugkerend sporttoernooi voor bedrijfsvoetbal en bedrijfshockey. Inmiddels aangevuld met lente- ,herfst- en wintercompetitie. Sinds de eerste keer in 2007 heeft deze bedrijfscompetitie een geweldige groei doorgemaakt. Bijna elk groot kantoor van de Zuid-as is dan ook vertegenwoordigd. Qoorts sponsort de ZomerCompetitie en houdt zich onder andere bezig met de website.

Bekijk website