Young Law

Online Juridische Dienstverlening

Young Law website / webshop ontwikkeling

Webshop voor juridische contracten

Young Law heeft Qoorts de opdracht gegeven voor het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe webshop gebouwd op WordPress.

Wat is Young Law?

Een frisse blik op de rechtswereld. Snel, maar toch persoonlijk. Wij willen de juridische wereld betaalbaar en toegankelijk maken voor elke ondernemer.

 

Een strak en modern design

Voor de nieuwe website van Young Law hebben we gekozen voor een strak en modern design. We hebben geprobeerd niet te veel afleiding te hebben in ons ontwerp en de focus te leggen op de content, de producten. De rust wordt onder andere gecreëerd door het gebruik van slechts enkele kleuren gecombineerd met zwart wit afbeeldingen. De afbeeldingen zijn ondersteunend en worden op de productpagina’s random gekozen zodat de website meer dynamisch wordt.

We hebben voor het menu gebruik gemaakt van een ‘mega menu’. Het is het doel om snel te kunnen navigeren in het uitgebreide productaanbod maar de bezoeker ook ‘uitgelichte content’ te kunnen bieden zoals bijvoorbeeld nieuwsberichten of aanbiedingen.

Door gebruik te maken van een krachtig lettertype ‘Europa’ en Futura ontstaat een site die voor vernieuwing en innovatie staat.

In het kort:

  • Art Direction – Fonts, Kleurgebruik en fotografie
  • Webshop ontwerp
  • Custom Bootstrap WordPress template
  • Advertising
Wat kunnen wij voor uw organisatie ontwerpen ontwikkelen coden vermarkten ?