Webdevelopment Amsterdam

Webdevelopment Amsterdam

Webdesign en webdevelopment tegen reële prijzen, dat is wat Qoorts! biedt. Het design van uw website is uiteraard heel belangrijk.

Ontwerp

Een goed ontworpen website levert meer respons op en de bezoeker zal sneller terugkomen. Ons vak webdesign is erop gericht om uw huisstijl in uw website het beste tot zijn recht te laten komen. Naast een goed uiterlijk gaat het bij een website vooral ook om de hoofdfunctie. Bezoekers van uw website moeten uw klanten worden. Uw klanten of potentiële klanten moeten na het bezoeken van uw website een goed idee hebben van wat uw bedrijf aanbiedt. De website moet daarom overzichtelijk en duidelijk zijn qua inrichting en structuur. We houden allemaal van mooi, maar tenslotte willen we toch ook inhoud?

De website in eigen beheer?

Wanneer de website eenmaal online staat, zal u bepaalde gedeeltes van uw website regelmatig willen aanpassen. Informatie die u wilt presenteren kan veranderen, zoals bijvoorbeeld een menu- of wijnkaart van een restaurant, of de producten en diensten die u aanbiedt. Met een cms (content management systeem) achter uw website kunt u zelf veranderingen doorvoeren op allerlei gebied. Het cms wordt in overleg met u samengesteld.

Design, want het oog wil ook wat…

Webhosting

Veel klanten kiezen ervoor om de hosting van hun website ook meteen door de ontwikkelaar te laten doen. De reden hiervoor is simpel, één aanspreekpunt voor al hun internetdiensten. Qoorts! heeft geen vastomlijnde hostingpaketten beschikbaar, elke website is namelijk anders en heeft andere ambities voor de toekomst. Wij kijken altijd eerst naar de specificaties van uw website en uw behoeften alvorens wij een offerte maken. Ondanks dit onderzoek en de extra service zijn wij zeer competitief geprijsd! Hosting voor uw WordPress website?

Webdesign

Qoorts! kan uw huisstijl verwerken in uw website of een geheel nieuwe stijl ontwerpen. Onze ontwerpers zijn breed onderlegd en van alle markten thuis. Wat betreft de opmaak en structuur van uw website speelt interactie design een rol. Hoe gaat een bezoeker met uw website om en hoe stuurt u uw bezoeker door uw website?

Een website voor mobiel; onze websites worden responsive ontworpen en ontwikkelt. Meer over responsive websites lees je hier.

SEO, want uw website moet vindbaar zijn…

Webdevelopment Amsterdam - Qoorts helpt u graag met elk denkbaar online of digitaal project.

Zoekmachine Marketing

Een mooie, strakke en goed ontworpen website is een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf maar als niemand komt kijken is al het werk voor niets. Het wordt steeds belangrijker voor bedrijven om snel en gemakkelijk gevonden te worden in zoekmachines, iedereen vecht om pagina 1 in Google omdat de meeste mensen niet verder kijken dan pagina 2 of maximaal 3. Wilt u zorgen dat uw website beter presteert? Misschien is Qoorts Zoekmachine marketing dan iets voor u. Lees hier meer over Zoekmachine Marketing