Webdesign Amsterdam

Internetbureau Qoorts in Amsterdam | Webdesign & Online Marketing

Webdesign Amsterdam

Qoorts is een sterk groeiend webdesign bureau in Amsterdam en werkt al vele jaren voor toonaangevende bedrijven uit Amsterdam en omgeving. Wat kunnen wij voor je betekenen? Wij bieden een full service benadering ten aanzien van webdesign en online marketing die je bezoekers en prospects veranderen in klanten zodat je je organisatie kunt laten groeien.

Ons Proces

Ons proces is eenvoudig, wij luisteren voordat wij creëren, dan meten we en herhalen. We blijven verfijnen omdat we nooit tevreden zijn. We testen, scherpen aan en passen onze werkwijze aan in lijn met je doelen.
Qoorts werkt constant aan het herdefiniëren van de digitale ervaring in jouw branche.

Webdesign Amsterdam

Ontwerpen van websites is onze broodwinning sinds 2010, en wij blijven de grenzen verleggen op dit gebied. Door de jaren heen hebben wij een proces ontwikkeld dat ons helpt om op een efficiënte manier websites te ontwerpen die de aandacht vangen van je publiek en je bezoekers door de conversie funnel leidt.

Analyse & Strategie

We luisteren niet alleen naar je wensen, wij duiken diep in de prestatiegegevens van je digitale geschiedenis en identificeren wat wel werkt en wat niet. Dit voedt onze informatie architectuur, onze content strategie en webdesign.

Maatwerk Webdesign / Webdevelopment

Qoorts Webdesign Amsterdam ontwikkelt nauwgezet aanpasbare responsive websites die eenvoudig zijn te updaten en toegesneden zijn op de behoeften van iedere klant. Daarnaast helpen we klanten met op maat gemaakte plugins hun problemen op te lossen, processen te stroomlijnen en om prospects te activeren.

Content Creatie

Wij hoeven je content niet te creëren, maar doen het graag voor je. Er zitten vele voordelen aan het inhuren van een copywriter om teksten voor je website te schrijven, maar om deze paragraaf kort te houden bieden wij een ander perspectief en hebben jarenlange ervaring op gebied van schrijven voor het web.

Na lancering

Wij blijven na oplevering met onze klanten werken aan online marketing trajecten, wijzigingen in webdesign, verbeteringen aan de technologie of simpelweg hun websites up to date te houden in relatie tot de laatste browsers en beveiligings-eisen.

Webdesign Amsterdam - Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor Young Law

Webdesign Amsterdam | Qoorts ontwikkelde een nieuwe website voor A Bar van InterContinental Amstel Hotel

Webdesign Amsterdam - Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor Vancis

Webdesign Amsterdam - Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor Conscious Hotels

Website laten maken Amsterdam? Qoorts deed het webdesign voor Spinpanel

Webdesign Amsterdam - Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor SocialMapping Company

Webdesign Amsterdam | Geïnteresseerd?
Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482

Webdesign Proces

Hoe ontwerpen wij een website die is toegesneden op je bedrijfsdoelstellingen? Zie hieronder een overzicht van de stappen van begin tot aan lancering.

Ontdekkings- en strategische fase

Bij Qoorts Webdesign Amsterdam beginnen we een webdesign project in het algemeen met een ontdekkings- en strategische fase waarbij ons team van design en digitale strategie de verschillende stakeholders binnen het bedrijf bevraagt over hun eisen, wensen en doelen van het project. De uitkomst hiervan is een duidelijke briefing, een gedetailleerd projectplan en een webstrategie. In grote lijnen is dan het meeste duidelijk zodat de vervolgstappen in het proces op efficiente wijze kunnen verlopen.

UX Planning en Informatie architectuur

Wanneer de doelgroep, waardedeifferentiatie en strategische business analyse zijn vastgesteld in de website strategie fase, komen we bij de fase van UX (User Interface / gebruikerservaring) en informatie architectuur. Hier worden de layout van de website, functies, gebruikspaden vastgesteld en kunnen inzichtelijk worden gemaakt met wireframes en documentatie. Het is als het ware de blauwdruk van het project.

Creatieve ontwerp mockups door de webdesigner

In deze fase rollen onze webdesigners de mouwen op en brengen de wireframes uit de UX fase tot leven met ontwerp, kleur en eventueel animatie. Onze webdesigners bieden een storyboard met kaders voor het gebruik van fonts en kleuren door de website heen.

Webdesign Amsterdam | Geïnteresseerd?
Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482

Responsive Webdesign & Backend inrichting

Qoorts Webdesign Amsterdam ontwikkelt al haar websites responsive zodat ze werken op diverse schermformaten, van mobiel en tablet tot desktop. Code aan de voorkant is in HTML5 volgens nieuwste methodes en best practices. Het CMS (content management systeem) is afhankelijk van de wensen van de klant. Of dit nu WordPress, Drupal, TYPO3 of een op maat gemaakt CMS moet zijn, alles is mogelijk. Onze klanten hebben alle de mogelijkheid om eenvoudig hun eigen website bij te houden.

Kwaliteitsborging & testen

Het creëren van een responsive website van hoge kwaliteit vereist grondig testen op diverse apparaten en schermgroottes om er zeker van te kunnen zijn dat de pagina’s snel en op de juiste manier laden op mobiel, tablet en desktop computers. Additioneel worden beveiligingsmaatregelen ingebouwd en wordt de website klaargemaakt voor de juiste SEO prestaties.

Website lancering, Analyse & Optimalisatie

Na uitvoerig testen in de borgingfase zet een systeem technicus de nieuwe website live en volgt er nog een laatste test op de live website om zeker te zijn dat alles naar behoren werkt. Tijdens deze vroege periode van lancering wordt het verkeer en gedrag van de bezoekers van de website geanalyseerd zodat eventueel bijgestuurd kan worden om conversieratio’s, tijd doorgebracht op de website en herhaalbezoek te verbeteren.

Webdesign bureau Amsterdam - Qoorts beschikt over webdesigners en developers - Agency / Company

Qoorts Webdesign Amsterdam |  Geïnteresseerd?
Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482