Webapplicatie laten maken

Qoorts | Webapplicatie laten maken

Webapplicatie laten maken

Je zoektocht naar een softwareontwikkelaar voor webapplicaties eindigt hier. Qoorts is een toonaangevende leverancier van diensten voor webapplicatie ontwikkeling. Wij bieden oplossingen op maat voor elke opdrachtgever. We helpen met het opstellen van de business requirements en het ontwikkelen een go-to-market strategie. Wij bieden ontwikkeling van webapplicaties, ondersteuning en onderhoud.

Reduceren van zakelijke kosten

Webapplicaties maken het eenvoudig en snel om klantgegevens te verzamelen en helpen de kosten voor telefoongesprekken en drukwerk te minimaliseren.

Eenvoudig en toegankelijk

Onderweg toegang tot je webapplicatie, waar en wanneer je dat nodig hebt. Je hebt een grote hoeveelheid data binnen handbereik!

Altijd beschikbaar

Je webapplicatie is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en beschikbaar voor je medewerkers en klanten, zelfs terwijl je slaapt.

Geen installatie vereist

Een groot voordeel van de ontwikkeling van webapplicaties is dat apps in de webbrowser draaien. Installatieproblemen behoren tot het verleden!

Webapplicatie laten maken | Qoorts ontwikkelde de SaaS-tool CookieFirst

Webapplicatie laten maken | Qoorts ontwikkelde de SaaS applicatie voor YoungLaw

Internetbureau Amsterdam | Qoorts deed het webdesign voor SocialMapping Company

Webapplicatie laten maken | Qoorts | Geïnteresseerd?
Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482

Qoorts development

Webapplicatie laten maken

Klanten willen op diverse manieren je producten en/of diensten kunnen afnemen. Bovendien heb je een krachtige, gebruiksvriendelijke digitale presence nodig waarmee je je merk kunt onderscheiden van de concurrentie.

We begrijpen dat elk bedrijf unieke mogelijkheden heeft. Met onze maatwerk strategieën voor de ontwikkeling van webapplicaties zetten we deze kansen om in winstmakende machines. Wij werken op meerdere vlakken met je samen om oplossingen te leveren die voldoen aan jouw specifieke eisen.

Digitale diensten

Bij Qoorts begrijpen we wat maatwerk ontwikkeling van webapplicaties inhoudt. Wij beschikken over de vaardigheden die je webapplicatie tot een succes kunnen maken.

Laat ons je helpen op digitaal gebied, neem contact op met Qoorts. Het maakt niet uit in welke sector je ook opereert, wij geven je merk een ongeëvenaarde technologische voorsprong.

Webapplicatie laten maken | Qoorts | Geïnteresseerd?
Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482

Onze aanpak

Inventarisatie & Planning

In deze fase komen onze ontwikkelaars bij elkaar om de doelstellingen te bepalen waaraan de oplossing moet voldoen. Ons ontwikkelteam bepaalt de scripttaal(en) en andere kenmerken van je webapplicatie. Ook stellen we een planning op.

UX – User experience

De fase van UX (User Experience / gebruikerservaring) en informatie architectuur. Hier worden de layout, functies en userflows vastgesteld en worden inzichtelijk gemaakt met wireframes en documentatie.

UI – User Interface

Wanneer de wireframes afgerond zijn en het technisch ontwerp klaar is kunnen we het design van de user interface gaan maken. Hiermee worden de wireframes als het ware ingekleurd.

Ontwikkeling & Testen

Onze programmeurs en webontwikkelaars beginnen nu met het coderen en inrichten van de data. Aan het eind van deze fase wordt je webapplicatie grondig getest en wordt ervoor gezorgd dat je webapplicatie goed functioneert.

Lancering

Tijd voor review en testen, eventuele bugs worden verwijderd en laatste aanpassingen gedaan. We optimaliseren de kwaliteit van het uiteindelijk geleverde project. We hechten waarde aan de kwaliteit van wat we opleveren. Hierna presenteren we graag het eindproduct en zijn we klaar voor lancering. Tijd voor livegang en promotie van jouw nieuwe webapplicatie.

Webapplicatie laten maken | Qoorts | Geïnteresseerd?
Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie (webapplicatie) is een applicatie die op een externe server wordt opgeslagen en via een browser-interface via het internet wordt geleverd. Webservices zijn per definitie webap ps en veel, maar niet alle websites bevatten webapps. Volgens Web. AppStorm editor Jarel Remick, komt elke website-component die een functie uitvoert voor de gebruiker in aanmerking als een web-app.

Webapplicaties kunnen worden ontworpen voor een breed scala aan toepassingen en kunnen door iedereen worden gebruikt; van een organisatie tot een individu om verschillende redenen. Veelgebruikte webapplicaties kunnen webmail, online rekenmachines of e-commerce winkels zijn. Sommige webapps zijn alleen toegankelijk voor een specifieke browser, maar de meeste zijn beschikbaar, ongeacht de browser.

Hoe webapplicaties werken

Webapplicaties hoeven niet gedownload te worden omdat ze toegankelijk zijn via een netwerk. Gebruikers hebben toegang tot een webapplicatie via een webbrowser zoals Google Chrome, Mozilla Firefox of Safari.

Om een webapplicatie te laten werken, heeft deze een webserver, applicatieserver en een database nodig. Webservers beheren de verzoeken die van een client komen, terwijl de applicatieserver de gevraagde taak voltooit. Een database kan worden gebruikt om alle benodigde informatie op te slaan.

Webapplicaties hebben meestal korte ontwikkelingscycli en kunnen worden gemaakt met kleine ontwikkelingsteams. De meeste webapps zijn geschreven in JavaScript, HTML5 of Cascading Style Sheets (CSS). Bij het programmeren aan de cliëntzijde wordt meestal gebruik gemaakt van deze talen, die helpen bij het bouwen van een applicatie front-end. Server-side programmering wordt gedaan om de scripts te maken die een web-app zal gebruiken. Talen zoals Python, Java en Ruby worden vaak gebruikt bij het programmeren op de server.

Webapplicatie vs. andere toepassingstypen

Binnen de mobile computing-sector worden webapps soms geconfronteerd met native apps, dat zijn toepassingen die specifiek voor een bepaald platform of apparaat zijn ontwikkeld en op dat apparaat zijn geïnstalleerd. Deze twee sluiten elkaar echter niet uit. Inheemse toepassingen zijn toepassingen die doorgaans worden gedownload en specifiek zijn gemaakt voor het type apparaat waarop het wordt gedownload. Inheemse apps kunnen vaak gebruik maken van de apparaatspecifieke hardware, zoals een GPS of camera op een mobiele native app.

Programma’s die deze twee benaderingen combineren worden ook wel hybride toepassingen genoemd. Hybride apps werken net als een web-app maar worden op het apparaat geïnstalleerd zoals een native app dat zou zijn. Hybride apps kunnen ook gebruik maken van apparaatspecifieke middelen door gebruik te maken van interne API’s. De hybride apps kunnen ook profiteren van apparaatspecifieke middelen door interne API’s te gebruiken. Gedownloade native apps kunnen soms offline werken, maar hybride apps hebben deze functionaliteit niet. Een hybride app zal doorgaans soortgelijke navigatie-elementen delen als een webapplicatie, omdat ze gebaseerd zijn op webapps.

Voordelen

Webapplicaties hebben veel verschillende gebruiksmogelijkheden, en met dat gebruik zijn er veel potentiële voordelen. Enkele algemene voordelen van webapps zijn onder andere:

  • Meerdere gebruikers toegang geven tot dezelfde versie van een applicatie.
  • Webapps hoeven niet geïnstalleerd te worden.
  • Webapps zijn toegankelijk via verschillende platforms zoals een desktop, laptop of mobiele telefoon.
  • Kan worden benaderd via meerdere browsers.

Webapplicatie laten maken |  Geïnteresseerd?

Wil je een offerte voor de ontwikkeling van een webapplicatie? Met een klein beetje informatie over je project vertellen we je graag over de mogelijkheden!

Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482