Digital Agency Amsterdam

Qoorts Digital Agency Amsterdam | Webdevelopment & Online Marketing

Digital Agency Amsterdam

Kan jouw corporate website een nieuwe ‘look and feel’ gebruiken? Wil je nieuwe functionaliteit inbouwen? Zoek je naar manieren om je sales en leads een boost te geven met online marketing? Ga je een webshop beginnen? Dan is Qoorts Digital agency Amsterdam het bureau voor jou. Wij bieden alle diensten om je online project tot een succes te maken.

Qoorts

Je website en je online strategie hangen uiteraard sterk met elkaar samen. Als je een webwinkel wilt beginnen en je al een website online hebt, optimaliseer die dan ook meteen. Qoorts digital agency Amsterdam ontwikkelt jouw webshop en maakt naadloze integratie met je huidige website mogelijk. Qoorts heeft jaren ervaring in webdesign, front- en backend development, online marketing, en E-commerce. Qoorts Digital Agency Amsterdam levert meetbare resultaten en hanteert een integrale aanpak.

Digital Agency Amsterdam

Resultaten zijn meetbaar. Dat is het voordeel van online marketing. Voor ons als digital agency is het noodzakelijk om kansen te identificeren, daarnaast is het een bewijs van ons succes. Digitale marketing is aan constante evolutie onderhevig en is geen exacte wetenschap. Analyse van resultaten en constante monitoring zijn nodig om succesvol te blijven. Deze aanpak heeft ervoor gezorgd dat al vele organisaties samen met Qoorts blijven werken aan hun online presence.

“Wij zijn Qoorts digital agency Amsterdam en wij houden van technologie. We vinden dat technologie en de mens elkaar kunnen versterken.”

Digital Agency Amsterdam - Qoorts developed the new website for Young Law

Digtal Agency Amsterdam | Qoorts developed a new website for A Bar of the InterContinental Amstel Hotel

Digital Agency Amsterdam | Qoorts designed and developed the new website for VR The Champions

Digital Agency Amsterdam - Qoorts developed the new website for The Datacenter Group

Digital Agency Amsterdam | Qoorts developed the new website for Vancis IT Services

Digital Agency Amsterdam - Qoorts developed the new website for De ContractenFabriek

Digital Agency Amsterdam | Interesse?
Ga naar contact of bel ons 020 – 737 1482

Qoorts – onze aanpak

Dit is onze aanpak. Qoorts begint niet lukraak met de ontwikkeling,
“there’s a method to our madness”:

Introductie & ontdekkingsfase

Je wilt onze digital agency in Amsterdam natuurlijk eerst leren kennen. Tijdens onze briefing-meeting kijken we samen naar je wensen en ideeën en maken we een projectplan.

Webdesign

Als onze klant krijg je het ontwerp voor ogen dat onze designers voor je gemaakt hebben en vinden revisie rondes plaats, voordat we het project doorgeven aan onze developers.

Web development

Als alles duidelijk is en je ons groen licht hebt gegeven, kunnen onze front end developers en back end developers aan het werk om je droom waar te maken.

Training

Afhankelijk van het gewenste CMS (content management systeem) dat je nieuwe website zal gebruiken, kunnen jij of je collega’s een korte training volgen in het beheer-systeem van de website.

Website lancering

Ben je klaar voor lancering? Qoorts digital agency Amsterdam lanceert je online project in de digitale stratosfeer. Wanneer gewenst komen we in een SLA (service level agreement)aanvullende diensten omtrent aanpassingen, onderhoud en (beveiligings) -updates overeen.

Bekijk ons portfolio en ontdek wat we allemaal doen als digital agency in Amsterdam

Web Technologie

Hieronder enkele technologieën die we bieden als Qoorts Digital Agency Amsterdam:

HTML5 Development - Digital Agency Amsterdam

HTML5

HTML5 is een markup taal die gebruikt wordt voor het presenteren en structureren van content op het web. Het is de 5e en huidige versie van de HTML-standaard. HTML5 omvat gedetailleerde modellen die interoperabele implementatie mogelijk maken. Het maakt API’s mogelijk voor complexe web-applicaties.

React.js development - Digital Agency Amsterdam

React.js

React maakt het makkelijker om interactieve user interfaces te maken. Ontwerp eenvoudige views voor elke status in je applicatie, en React rendert en update de juiste componenten wanneer je data veranderd.

Angular.js development - Digital Agency Amsterdam

Angular.js

HTML is fijn voor declaratie van statische documenten, maar niet wanneer we het willen gebruiken voor declaratie van dynamische views in web applicaties. Angular.js zorgt voor een uitbreiding van je HTML vocabulaire voor je applicatie. Daarmee ontstaat een efficiënte ontwikkel omgeving.

Meteor.js development - Digital Agency Amsterdam

Meteor.js

Met Meteor.js kun je hetzelfde bereiken in tien regels code wat anders duizend regels zou kosten, allemaal dankzij de geïntegreerde JavaScript stack (van database tot aan het scherm van de user) Bouw cross-platform apps en gebruik dezelfde code, of je nou ontwikkelt voor iOS, Android of web.

PostgreSQL development - Digital Agency Amsterdam

PostgreSQL

PostgreSQL is een krachtige open-source, object-georienteerd database systeem. Er zit reeds dertig jaar aan ontwikkeling in en heeft een sterke reputatie. Postgres is betrouwbaar, robuust en staat voor goede prestaties.

MongoDB development - Digital Agency Amsterdam

MongoDB

MongoDB is een open-source en document-georiënteerd database programma voor alle platformen. Het is een NoSQL database programma en maakt gebruik van JSON-achtige schema’s. Het is ontwikkeld door MongoDB Inc. en wordt gedistribueerd onder de Apache licentie en de GNU Affero licentie.

Bekijk ons portfolio en ontdek wat we allemaal doen als digital agency in Amsterdam

Contact digital agency Amsterdam

Wij zijn het digital agency dat ervoor zorgt dat je het meeste uit je (online) marketing budget kan halen en goed kan targeten. Wij denken in creatieve maar passende oplossingen. En we zorgen voor meetbare resultaten voor nog betere prestaties. Klinkt dit je goed in de oren en wil je ook een nieuwe digitale strategie voor je merk, bedrijf of organisatie? Laten we eens afspreken, we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Interesse?
Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482