HTML5 Development

HTML5 development

HTML5
Development

HTML5 development

Ben je je huidige website zat? Zorg voor meer dynamiek door de volgende tools te gebruiken:

Haml

Haml (ofwel HTML Abstraction Markup Language) is een templating systeem dat ervanuit gaat dat “markup mooi moet zijn”. Haml produceert dynamische content door het embedden van code die HTML genereert. Maar het is niet alleen om code ‘mooi’ te maken. Het vernelt en vereenvoudigt ook het creëren van templates. Het creëren van code die leesbaar, netjes en schaalbaar is.

Voordelen: Haml is adaptief en kan gebruikt worden in een breed spectrum van applicaties. Dat maakt het een modern alternatief voor inline code. Het kan gebruikt worden op de command line of in Rails applicaties en is zeer handig. Haml versterkt HTMP, DRY en zorgt voor handige indentatie en een heldere structuur.

Jade

Jade is een template engine voor nodes en browsers en levert hoge prestaties met JavaScript. Initieel omtwikkeld in nodejs, maar nu geïmplementeerd in PHP, Python, Java en Ruby. Het doel van Jade is het mogelijk maken van snelle HTML codering zonder XML gedoe en zonder dat je rekening hoeft te houden met procent prefixes.

Voordelen: Jade is een elegante en recht toe recht aan tool die templating in HTML efficiënter maakt. Ook staat Jade bekend om zijn praktische aard.

Sass

Sass (is een afkorting voor Syntactically Awesome Stylesheets) is een CSS extensie taal en gebruikt indentatie om code te scheiden en newline chars in aparte regels. Sass staat bekend om de elegante, versimpelde code die typische CSS styling significant verbetert.

Voordelen: Sass vereenvoudigt code door het vermijden van haakjes en punt comma’s. Daarnaast bevat het functies die niet in ‘normale’ CSS zitten, zoals variabelen, inline import, partials, nesten, inherit en mix-ins. Sass werkt ook naadloos met Rails applicaties.

Slim

Een micro framework gebaseerd op PHP dat helpt om eenvoudige maar krachtige web applicaties en API’s te ontwikkelen. Slim verwijderd overbodige code uit een standaard html template (sluit tags, brackets etcetera), compileren naar HTML en gebruikt indentatie voor scheiding van code. Alles wordt in het werk gesteld om de boel te vereenvoudigen en meer flexibiliteit te bewerkstelligen om gemakkelijk templates te onderhouden.

Voordelen: Slim is er voor degene die van esthetische en minimalistische code houdt. Slim vermindert niet alleen overbodige syntax, het zorgt voor elegante code zonder dat deze te cryptisch wordt. De nadruk ligt op mogelijkheid tot configuratie, snelheid en de prestaties. Ook wordt Slim ondersteund door alle grote frameworks.

Heb je een expert nodig in een van bovenstaande tools? Qoorts developers hebben jaren ervaring. Neem contact met ons op, we nemen graag je project met je door.

Technologieën die we bieden naast HTML5 development

React.js

Angular.js

Meteor.js

HTML5

PostgreSQL

Mongo DB