PostgreSQL Development

PostgreSQL development

PostgreSQL
Development

PostgreSQL development

Qoorts biedt PostgreSQL ondersteuning voor jouw project. Ons team kan je assisteren waar nodig, of het nou om een klein of groot project gaat.

Onze lijst van diensten ten aanzien van PostgreSQL:

  • Installatie (we installeren de server voor je)
  • Assistentie (we helpen je de server te configureren op basis van de eisen van het project, we kunnen je ook helpen met uitleg en omgang met eventuele issues die je tegenkomt)
  • Backup (we helpen je om een backup kopie te maken van de database)
  • Consultatie (we kunnen je advies geven en verder assisteren wanneer PostgreSQL is geïnstalleerd en geconfigureerd op basis van je wensen)

Qoorts kan je PostgreSQL project professioneel vormgeven. Ons team doet de implementatie tot alles naar wens is en geeft advies over hoe je project tot een succesvol einde kunt brengen. We bieden ook optimalisatie diensten, inclusief server prestatie analyse, database analyse (voor je OS en PostgreSQL), correcte indexatie, slow query analyse en het optimaliseren van de server prestaties met gebruik van resources.

Qoorts kan je helpen met je PostgreSQL development project. We bieden een professionele en individuele aanpak, met service van hoge kwaliteit en een positieve instelling.

Technologieën die we bieden naast PostgreSQL development

React.js

Angular.js

Meteor.js

HTML5

PostgreSQL

Mongo DB