Meteor.js development

Meteor.js development

Meteor.js
Development

Meteor.js development

Meteor.js is een fullstack JavaScript framework voor het maken van Web applicaties, wat inmiddels wereldwijd populair is. Het is ontwikkeld om het proces van real-time web apps te schrijven te automatiseren en te vereenvoudigen.

Meteor.js  biedt vele innovatieve methodes om schaalbare, interactieve en functionele web apps te ontwerpen Meteor treedt daarmee buiten de grenzen van de eenvoudige JavaScript omgeving.

Developers kunnen door gebruik te maken van het Meteor platform snel en gemakkelijk interactieve, responsive, client web apps maken die op JavaScript gebaseerd zijn. Gebruik van Meteor beoogt een vereenvoudiging en reductie van de development cyclus.

Fundamenten van Meteor.js

  1. Een programmeertaal. Meteor biedt je de mogelijkheid om in een taal te ontwikkelen, JavaScript, in alle omgevingen: browsers, mobiele apparaten en applicatie servers. Je beheert beide back-end (server) en front-end (client) net Meteor.js Het bijkomende voordeel hiervan is dat je gebruikt kunt maken van isomorfe API’s, die zowel de client als de server dezelfde API te laten gebruiken voor queries op de database.
  2. Compenseren voor latency. De client side gebruikt de prefetch en de imitatie van het model. De communicatie met de database vind daarmee direct plaats en biedt de gebruiker extra snelheid.
  3. Verzending van de data alleen. Misschien wel de belabgrijkste eigenschappen zit ‘em in het feit dat zowel client side als server side gebruik kunnen maken van van dezelfde code, of die nou aan client- of aan server side staat. In de regel zijn dit data die tussen server en client verstuurd worden en niet de html code.
  4. Full-stack reactiviteit. Dit betekent dat wijzigingen in de data automatisch zichtbaar zijn overal in de app, (ook in de user interface) zonder dat je callbacks nodig hebt.
  5. Op zichzelf staand framework ecosysteem. Meteor.js is een open source platform en verenigt andere open source tools en frameworks, maar het is geen vervanging van instrumenten.

Meteor.js is een vooraanstaand platform dat een aantal interessante ideeen omvat. Volgens Qoorts developers is de hoofdreden voor Meteor is dat het real-time data ondersteunt. Dit is vooral van belang als we zien dat real-time interactie steeds belangrijker wordt op het web. De gemakkelijke manier waarop Meteor.js werkt met complexe datasets in real-time wordt steeds waardevoller.

 

Technologieën die we bieden naast Meteor.js development

React.js

Angular.js

Meteor.js

HTML5

PostgreSQL

Mongo DB