Angular.js development

Angular.js development

Angular.js
Development

Angular.js development

Angular.js wordt als open source JavaScript framework gebruikt voor het maken van single page JavaScript applicaties. Angular is ontworpen voor integratie op basis van het MVC patroon en om development en testen makkelijker te maken.

Er zijn vele extensies geschreven voor Angular.js naast de standaard library. Er ligt zelfs een speciaal framework bovenop dat dat programmeren van mobiele applicaties vereenvoudigd voor cross-platform gebruik.

Developers van Qoorts vinden de volgende eigenschappen van Angular.js belangrijk om te vermelden:

  1. Testen wordt gezien als een belangrijk gedeelte van ontwikkeling. Complexiteit van testen staat in directe relatie tot de mate van structuur in de code.
  2. Het is handig om DOM manipulaties te scheiden van de logica. Dat is goed voor de testfase.
  3. Developers worden door het framework als het ware door het hele app ontwikkelingsproces geleid: vanaf de fase van UI design.

Waarom Angular.js gebruiken?

Vraag je Qoorts developers waarom Angular.js te gebruiken, dan krijg je verschillende redenen te horen. In de eerste plaats biedt Angular je de mogelijkheid om te kiezen hoe de data georganiseerd moet worden in modellen (je kunt simpele variabelen, arrays en objecten gebruiken in elke combinatie). Daarnaast geeft Angular je een eenvoudige manier om te communiceren met de REST API op de server.

Technologieën die we bieden naast Angular.js development

React.js

Angular.js

Meteor.js

HTML5

PostgreSQL

Mongo DB