Amstel Hotel

Virtual Reality Experience

Qoorts ontwikkelde voor het Amstel Hotel een Virtual Reality portal

Virtual Reality Experience Amstel Hotel

Ter ere van het 150 jarig bestaan van het Amstel Hotel ontwikkelde Qoorts een Virtual Reality experience voor hotelgasten.

Qoorts ontwikkelde een VR experience voor InterContinental Amstel, ook wel het Amstel Hotel genoemd.

Qoorts ontwikkelde de Virtual Reality experience met betrekking tot de verbouwing van het Amstel Hotel

Om een excellente ervaring te kunnen bieden tijdens de gevel verbouwing van het Amstel hotel heeft Qoorts gefaciliteerd in een virtual reality experience. Middels beelden opgenomen in en om het Amstel Hotel, representatief voor een verblijf gevuld met luxe en traditie zijn gasten in staat om Amsterdam ten volste te ervaren.

360 graden VR video Amsterdam

Met een Virtual Reality bril is het mogelijk in de chique kamers van het hotel door de grachten te varen, of bijvoorbeeld van het uitzicht over Amsterdam te genieten vanaf het dak. Op de salonboot ‘Prix d’eau’ waant men zich onder pittoreske bruggetjes en op de Amstel zelf. Hiervandaan ziet men de majesteuze gevel zoals ontworpen door Sarphati.

Wanneer de gast naar links kijkt is er vrij uitzicht over de Amstel richting Carré en de Stopera. Eenmaal binnen is het mogelijk rond te kijken in alle luxe die het InterContinental Amstel hotel heeft te bieden. Ervaar het comfort van de Presidential of de Royal suite, als ware men zelf een beroemde popster of lid van het Koninklijk Huis.

Qoorts ontwikkelde voor het Amstel Hotel een Virtual Reality portal

In samenwerking met VR The Champions

Qoorts heeft in samenwerking het InterContinental Amstel Hotel en VR The Champions 360 graden videos opgenomen die op elke VR-kamer te bekijken zijn met een speciale Virtual Reality bril. Om dit te realiseren heeft Qoorts contacten gelegd tussen verschillende experts met betrekking tot Virtual Reality, zoals de opname crew, brillen leverancier en was Qoorts eind verantwoordelijk voor de bewerking van de 360 graden beelden, ontwerp en ontwikkeling van de interface en de implementatie van de virtual reality portal.

Hiermee is het Amstel hotel in staat middels een exclusief en nieuw middel haar gasten te verwelkomen in Amsterdam.

Meer over Virtual Reality Amsterdam van VR The Champions