WordPress Webdesign Amsterdam

Internetbureau Qoorts in Amsterdam | WordPress Webdesign & Online Marketing

WordPress Webdesign Amsterdam

Wij bieden een complete WordPress webdesign en webdevelopment service. Van een eenvoudig online visitekaartje tot geavanceerde E-commerce oplossing met geïntegreerde fora of community WordPress website, Qoorts creëert de ultieme oplossing om uw marketing doelstellingen te bereiken. Als u iets unieks wilt neerzetten ontwikkelen wij een op maat gemaakte oplossing die custom post types, taxonomieën, API’s en / of plugins kan bevatten en wordt deze gecodeerd op basis van uw specifieke projecteisen.

Ons Proces

Bij al onze maatwerk webdesign en webdevelopment projecten volgen we een gestructureerd proces dat ons helpt om uw project op tijd en binnen budget af te kunnen ronden. Elk project wordt geleid door een specifieke project manager die een projectteam coördineert. Dit team kan bestaan uit een SEO specialist, een grafisch ontwerper, content manager en front- en backend-programmeurs.

Zoekmachineoptimalisatie / SEO

Wij geloven sterk in de voordelen van zoekmachine optimalisatie en zorgen er dus voor dat SEO integraal onderdeel uitmaakt van uw project. Van concurrentieonderzoek en keyword selectie, tot on-page SEO optimalisatie en informatie architectuur. Wij ontwikkelen voor u een WordPress website die scoort in zoekmachines en voor engagement zorgt bij bezoekers, zodat uw leads, sales en omzet zullen toenemen.

Wij hebben ervaring met webdesign en SEO bij bedrijven in alle ordes van grootte en in diverse sectoren.

Business to Business

Business to consumer

Midden- en kleinbedrijf

Corporate

WordPress Webdesign Amsterdam | Qoorts ontwikkelde een nieuwe website voor Conscious Hotels

WordPress Webdesign Amsterdam | Qoorts ontwikkelde een nieuwe website voor De ContractenFabriek

WordPress Webdesign Amsterdam | Qoorts ontwikkelde een nieuwe website voor SocialMapping Company

WordPress Webdesign Amsterdam | Qoorts ontwikkelde een nieuwe website voor Vancis

WordPress Webdesign Amsterdam | Qoorts ontwikkelde een nieuwe website voor Young Law Juridische Rechtswinkel

WordPress Webdesign Amsterdam | Qoorts ontwikkelde een nieuwe website voor A Bar van InterContinental Amstel Hotel

WordPress Website Design Amsterdam | Geïnteresseerd?
Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482

Met maatwerk WordPress webdesign zorgen wij voor een goede zichtbaarheid binnen uw markt, helpen wij uw bedrijfsdoelen te bereiken en leggen wij een sterke nadruk op zoekmachine optimalisatie.

Marketing doelstellingen
Bepaling doelstellingen van de nieuwe WordPress website
Product- & diensten omschrijving
Doelgroep- en bezoekersprofielen
Algemene branding en doelen
Analyse van bestaande website
Vergelijken online concurrentie
Websites ter inspiratie (wat vind u mooi)

Visuele eisen inkaderen
Focus keywords bepalen – organische vindbaarheid
Keyword / content mapping
Verbeteringen WordPress website in kaart brengen
Functionele eisen en tuning
Eisen aan content flow
Bepaling CTA’s
Gewenste bezoekersaantallen

Volledig Content Management Systeem

Eenvoudig in gebruik voor uw medewerkers

Zoekmachine-optimalisatie SEO

Schema: rich snippets ondersteuning

Vele duizenden plugins beschikbaar

Verbeter engagement met doelgroep

E-Commerce / Webwinkel functionaliteit

Beveiliging tegen hacken en virussen

Functioneel & visueel aantrekkelijk WordPress Webdesign Amsterdam

Onze WordPress themes zijn responsive. Dat betekent dat ze zich automatisch aanpassen aan apparaten als iPads en iPhones. Responsive webdesign (ook wel RWD genoemd) is een manier van webdesign die websites geschikt maakt voor een breed spectrum aan apparaten. Eén website voor desktopschermen, tablets en smartphones. Dit spaart ontwikkeltijd uit en reduceert onderhoudskosten.

Bij onze WordPress webdesign projecten maken we vaak onze themes zelf en gebruiken diverse frameworks op basis waarvan we ontwikkelen. Echter passen we soms, naar wens van de klant, bestaande WordPress themes aan met behulp van een child theme.

Prestaties van een WordPress website gaan ons aan het hart, zodat u zich er geen zorgen over hoeft te maken. Met de frameworks die wij gebruiken kunnen wij complexe functionaliteit inbouwen en goede prestaties behouden.

Wij helpen uw website om hoger te ranken in de zoekresultaten en zodat relevant verkeer naar uw website zal toenemen.

Omdat wij geavanceerde frameworks gebruiken en onze WordPress websites voorzien van de beste beveiligingssoftware kunt u ervanuit gaan dat uw website stabiel blijft en beveiligd is tegen aanvallen van hackers.

U heeft de mogelijkheid zelf de website uit te breiden met widgets en plugins, echter is het vaak verstandig verstandig met ons te overleggen of de plugins compatible zijn met uw huidige plugins.
Het komt nogal eens voor dat plugins aangepast moeten worden om uw WordPress website optimaal te laten presteren.

Onze frameworks bieden ondersteuning voor schema.org en microdata. Zo zorgen we ervoor dat zoekmachines uw content makkelijker kunnen indexeren.

Ondersteuning voor gebruik van HTML5. Alle nieuwe websites en WordPress themes worden gebouwd in HTML5. Dit betekent dat uw  Wordpress website ontwikkeld wordt met het oog op flexibiliteit en snelheid.

WordPress Webdesign Amsterdam | Geïnteresseerd?
Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482

Waarom kiezen wij voor WordPress als CMS voor Webdesign?

WordPress is software voor het web waarmee websites en weblogs ontwikkeld kunnen worden met hoogstaande en uitgebreide functionaliteit en toch gebruiksvriendelijk voor degene die ermee moet werken. WordPress als systeem is gratis en onbetaalbaar tegelijk. WordPress was in eerste instantie een systeem voor het schrijven van weblogs. Het is echter uitgegroeid tot een volwaardig content management systeem en zoveel meer door de vele beschikbare plugins, widgets, themes en aanpasbaarheid van functionaliteit. De kern van de code is gebouwd en wordt onderhouden door honderden vrijwilligers. Is er behoefte naar specifieke functionaliteit? Dan creëren wij een maatwerk plugin of API die uw WordPress website nog meer laat aansluiten op uw bedrijfsprocessen.

Meer dan 25 miljoen mensen gebruiken WordPress om hun website of blog te ontwikkelen en te beheren. De meest in het oog springende WordPress gebruikers zijn onder andere Mercedes Benz, BBC, The New York Times Co, Katy Perry, MTV Newsroom, Mashable en Variety. Voor meer over WordPress kijk op www.WordPress.org

WordPress Webdesign Amsterdam |  Geïnteresseerd?
Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482