ICT Dienstverlener Vancis kiest voor Qoorts
Qoorts Internet Marketing
De titel van het bericht zegt eigenlijk al genoeg maar de komende tijd werken wij aan een nieuwe online identiteit voor Vancis. Misschien ken je de naam niet direct maar de kans is groot dat je indirect toch met dit bedrijf te maken hebt.

Even voorstellen

Vancis levert hoogwaardige ICT-diensten aan onderwijs, zorginstellingen en het bedrijfsleven. Vancis beheert het grootst aantal virtuele machines en beheert voor haar klanten vele petabytes aan data. Vancis is een relatief jong bedrijf (2008) maar heeft als spin-off van SURFsara (voormalig SARA) ruim 40 jaar ervaring in IT. Met vestigingen in Amsterdam en Almere worden datacenter services, cloud diensten, managed services en technisch applicatie beheer geleverd via Twin Datacenters.
Wij zijn trots dat wij voor dit innovatie gedreven bedrijf mogen werken!

Ben je benieuwd wat we allemaal gaan ontwikkelen en ontwerpen en wil je als eerst de nieuwe website van Vancis bekijken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

    Wij vragen uw toestemming voor het opslaan van uw gegevens met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR). Lees meer over ons privacy beleid in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.