The Datacenter Group kiest voor Qoorts
Qoorts Internet Marketing

The Datacenter Group is schaalbaar flexibel daadkrachtig

The Datacenter Group is een van de duurzaamste Datacenter ondernemingen die Nederland rijk is en wij zijn dan ook meer dan trots om te vermelden dat wij hen als klant hebben mogen verwelkomen! Al jaren staat een deel van onze servers ook vrolijk te zoemen in het datacenter in Amsterdam en nu mogen wij voor het bedrijf iets terugdoen.

De komende maanden werken we aan een compleet redesign van de corporate website, we kunnen nu alvast zeggen dat het een hele verandering gaat worden.

Je bent ongetwijfeld heel benieuwd wat het eindresultaat gaat worden.

Meld je daarom hieronder aan voor updates van onze projecten en ontvang tevens tips, trucs en trends op online marketing gebied.

    Wij vragen uw toestemming voor het opslaan van uw gegevens met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR). Lees meer over ons privacy beleid in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.