Twee Michelin sterren voor Bord’Eau in Amsterdam

Twee Michelin sterren voor Bord’Eau in Amsterdam
Qoorts Internet Marketing
Restaurant Bord'Eau Amsterdam.

Restaurant Bord’Eau in Hotel De L’Europe uit Amsterdam heeft vandaag in Maastricht haar tweede ster van Michelin ontvangen. Vorig jaar ontving het restaurant al haar eerste ster en afgelopen maand nog werd chef Richard van Oostenbrugge benoemd tot chef van het jaar door Gault Millau .

Over hoe Richard en zijn team dit presteren wordt tegen MissetHoreca.nl gezegd: ‘niet snel tevreden zijn. Elke dag op je beste presteren. We hebben nog heel veel waar we aan moeten werken. Het klinkt gek, maar we kunnen echt nog veel dingen verbeteren. We gaan nog beter ons best doen. Dit is nog maar het begin.’

Qoorts wil het team van Bord’eau en Richard van Oostenbrugge van harte feliciteren met dit succes en zijn blij dat Qoorts een klein stukje heeft kunnen bijdragen met ontwerp en ontwikkeling van de website.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.