De iPhone 6 – is dit hem dan?

De iPhone 6 – is dit hem dan?
Qoorts Internet Marketing
iphone-6

Sonny Dickson is niet zomaar iemand op Twitter. Al eerder lekte hij afbeeldingen van de iPhone 5s en recentelijk postte hij afbeeldingen van wat waarschijnlijk de versies van de iPhone 6 zullen gaan worden. Over de launch datum en eigenschappen wordt al enige tijd gespeculeerd. Elke week komt er wel weer iemand met nieuwe ‘inside information’. Sinds de lancering van de iPhone 5s en iPhone 5c vroegen velen zich af of Apple met deze twee versies een nieuw hoofdstuk binnen de Apple reeks wilde beginnen. Het lijkt erop, als we ‘het lek’ mogen geloven dat Apple op deze ingeslagen weg blijft.

De laatste nieuwtjes omtrent de iPhone 6

Voorafgaand aan de lancering van de iPhone 5s, impliceerde Dickson dat deze versie een scanner voor vingerafdrukken zou bevatten. Velen deden dat af als zijnde onzin, echter zoals iedereen weet werd de iPhone 5s gelanceerd met ‘TouchID’. Waar Dickson nu mee komt is foto’s van de mythische iPhone 6. Hoewel van Apple’s zijde geen duidelijkheid komt of de foto’s echt zijn, kunnen we dan op Dickson’s reputatie vertrouwen? De twee versies, de ene 4.7 inch en de andere 5.5 inch, zijn afgebeeldt. Zie hieronder:

iPhone-6-voorkant

iPhone-6-achterkant

En hoe zit dat dan met die lancerings-datum?

Wanneer het met iPhones te maken heeft is Apple een gesloten boek. Apple zal nooit hints of teasers vrijgeven. Het bedrijf gaat daar zo prat op dat Apple een team heeft dat gespecialiseerd is in het lokaliseren en dichten van lekker binnen de organisatie.

Zelfs werknemers van Apple krijgen geen informatie over de lancering van de volgende generatie iPhones. Het volgende is wat we weten en wat ons is verteld:

De lancering zal in de herfst, een week voor of na 19 september zijn. Winkeliers hadden juni verwacht. Echter gaat het om de meest geavanceerde versies tot nu toe en zal september meer in de lijn der verwachtingen liggen.

De mogelijke specificaties

Er zijn aanwijzingen voor de volgende mogelijkheden:

  • Twee versies, zoals eerder vermeld
  • Draadloos opladen
  • Verbetering van de ‘fingerprint’ beveiligings functie
  • Retinaschermen, de 5.5 inch versie zou wel 1920 x 1000 pixels kunnen hebben.
  • NFC wordt ook genoemd, wat Samsung een tik zou geven.
  • De accu zou groter zijn dan welke andere versie en voor 70% meer capaciteit zorgen.
  • Beide versies zullen waarschijnlijke met saffier worden uitgerust. (want ze verschepen er een hoop van richting China)
  • Het grootste model zou uitgerust worden met een A8 processor.

De geruchten blijven maar komen. Wat denkt u?

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.