Feedbackr by TBWA

Feedbackr by TBWA
Qoorts Internet Marketing

Feedbackr-app-tbwa

Leave voice feedback in pdf docs anytime, anywhere with Feedbackr.

Steeds vaker komt het voor dat je even snel ergens feedback over moet geven terwijl je van de ene naar de andere afspraak rent, het is soms gewoon handiger om even ergens een audio-tag aan toe te voegen dan hele teksten op je mobieltje te moeten schrijven. De oplossing is daar, TBWA heeft de app Feedbackr ontwikkeld. Gemakkelijk aantekeningen maken in documenten. Of je nu liever schrijft, tekent of audiotags in het document plaatst, op afstand samenwerken en feedback geven is opeens een stuk makkelijker geworden.. Kijk maar even naar de promo hieronder of download de app direct in de appstore..
[vimeo id=”64892805″]

Wat vind jij van deze app?

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.