Is jouw website al mobile-proof? Statistieken liegen er niet om..

Is jouw website al mobile-proof? Statistieken liegen er niet om..
Qoorts Internet Marketing

Ik postte gisteren al een bericht over nieuwe cijfers van COMSCORE over het gebruik van sociale netwerken op mobiele apparaten m.b.t. Facebook. Het gemiddelde in maart lag daar op 441 minuten en voor Twitter was dat 114 minuten. Deze cijfers gaan over de Verenigde Staten maar in Europa zullen deze statistieken vast niet heel veel afwijken, zeker wanneer ik kijk op straat of als ik op Twitter kijk met wel apparaat de tweets het vaakst worden geplaatst.

Maar alle url’s die dan continu gedeeld worden? Dat is het probleem.. De meeste websites zijn nog steeds niet ingericht op mobiele bezoekers. Dit zorgt voor een slechte usability van de website want constant te moeten pinchen, zoomen, draaien en slepen zorgt er voor dat er bezoekers steeds sneller afhaken.

Dit wordt ook nogmaals onderstreept door deze tweet. Het spreekt voor zich dat ondernemers zich het eigenlijk niet meer kunnen permitteren om geen mobiele versie van de website te hebben.

Wij hebben wel een goede oplossing!!

Wat zijn jouw statistieken m.b.t. mobiele bezoekers? Is jouw website inmiddels al fatsoenlijk mobiel bereikbaar en vind je dat belangrijk? We lezen het graag in de reacties..

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.