IKEA ‘most liked’ Showroom

IKEA ‘most liked’ Showroom
Qoorts Internet Marketing

IKEA doet verscheidene leuke dingen op social media gebied. Maar dit is een voorbeeld van hun simpelere maar toch innovatieve indeeen. Dit concept is gemaakt rond het social shopping fenomeen. Het is bedacht door twee studenten van de Willem de Kooning Academy in Rotterdam.

Er wordt op een eenvoudige manier gebruik gemaakt van Facebook “Like” knoppen bij alle producten op de website om de gegevens te verzamelen en daarmee ’s wereld meest ‘gelikete’ showroom te creeren. Voor klanten levert het specifieke ‘social shopping’ kortingen op die gebaseerd zijn op wat het publiek de meest populaire producten van IKEA vindt..

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.