Nieuwe service Storify, social writing

Nieuwe service Storify, social writing
Qoorts Internet Marketing

Pitch: Haal content van diverse social media netwerken om een artikel te schrijven dat ondersteunt wordt door tweets, posts, foto’s en video’s daarnaast kan je natuurlijk ook nog je eigen teksten erbij schrijven.

Cool idee: Je kan bijna over elk onderwerp informatie vinden op de sociale media, maar het is niet altijd even gemakkelijk om deze informatie overzichtelijk weer te geven in een artikel. Storify helpt je de curator te worden van verhalen van het sociale web. Gebruikers kunnen zoeken naar content op bijvoorbeeld youtube, twitter en facebook en door “drag and drop” deze componenten in de juiste volgorde zetten zonder daarbij Storify te verlaten.. Ben je klaar? Tweet, post of embed je verhaal op het web..

Zie hieronder mijn artikel over Qoorts, social media en onze nieuwe dienst Faceplant.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.