Taxi chauffeurs verspreiden het woord…

Taxi chauffeurs verspreiden het woord…
Qoorts Internet Marketing

Het is zo simpel en maar oh zo slim bedacht. Het Ogilvy kantoor in Buenos Aires heeft een leuke promotiecampagne voor TEDxBuenosAires op touw gezet. Ze hebben daarbij gebruik gemaakt van de sterkste promotie-tool die er is, mond-tot-mond reclame. De onbetwiste koningen van deze promotie-tool zijn de taxi-chauffeurs. Door hen werd het TED concept onder de ‘gewone’ mensen gebracht en creëerde het energie en buzz rondom het event.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.