Augmented Reality Street Art: Absolut Vodka

Augmented Reality Street Art: Absolut Vodka
Qoorts Internet Marketing

Bekijk deze inzending voor de Future Lions 2012 door Iris Gavric & Daniel Otterbein… Het is een voorstel voor een promo voor Absolut Vodka. Het idee was een beweging te creëren genaamd Absolut Inspire, een Augmented Reality Street Art App, een nieuwe creatieve wereld zonder grenzen.

De campagne is een mix van Google Streetview met een app waarmee je je eigen digitale street art kunt maken overal ter wereld. Jouw street art is dan weer te zien door de augmented reality viewer. Er zijn meerdere concepten zoals deze maar de integratie met het merk en de fles is geweldig..

1 Reactie

  1. Kees van den Bos 12 jaar geleden

    Even die app downloaden ziet er cool uit.. Is vast met Layar gedaan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.