TUI: Degene met het slechtste weer WINT!

TUI: Degene met het slechtste weer WINT!
Qoorts Internet Marketing

Europa’s grootste aanbieder van vakanties, TUI, kwam vorig jaar met een coole maar vreemde online campagne. Om binnen korte tijd een grote schare volgers te krijgen op Facebook en hebben zij een mobiele applicatie ontwikkeld. Deze app traceerde via GPS je positie en de daarmee de lokale weercondities. Je moest inchecken met je weercondities en hoe slechter deze waren des te meer punten je verdiende. Via Facebook kon je met je vrienden de strijd aangaan om zoveel mogelijk punten te verzamelen in een maand tijd. Degene met de meeste punten won een vakantie naar de Dominicaanse Republiek.

 


TUI Bad Weather Vacation-Case Movie from Babel Zabel on Vimeo.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.