Website laten maken

Wilt u een website laten maken? Internetbureau Qoorts helpt u graag met Webdesign & Online Marketing

Website laten maken bij Qoorts

Wij zijn een webdesign bureau uit Amsterdam met een netwerk van creatieve merkontwikkelaars, webdesigners, slimme online marketeers en briljante programmeurs gecoördineerd door een digitaal strateeg en digitaal marketeer / ontwerper. Per project wordt bekeken welke mensen ingeschakeld moeten worden zodat altijd het perfecte team voor u klaarstaat. Daar merkt u als opdrachtgever zelf niet veel van, u heeft slechts één aanspreekpunt.

Onze aanpak

Wij nemen niet slechts uw bestelling op en serveren u zomaar een website, onze webdesigners en ontwikkelaars nemen de tijd om u, uw organisatie en uw markt te leren kennen om een alles-omvattende online marketing presence te creëren rondom een perfect webdesign.

Strategie

Merkontwikkelaars van Qoorts leveren websites op van hoge kwaliteit en volgens de Google guidelines. Wij maken gebruik van een combinatie van smaakvolle merk- en marketing strategieën met een tikje ‘streetwise’ benadering.

Creatief

Onze ontwerpers zitten boordevol creativiteit. Ze zorgen ervoor dat uw huisstijl op een juiste en unieke wijze wordt doorgevoerd in uw website. Dat doen zij op zowel visueel als functioneel gebied zodat uw merkidentiteit op de juiste manier naar buiten komt. Heeft u aanvullende wensen ten aanzien van webstijl? Onze ontwerpers helpen u graag uw huisstijl te vernieuwen of aan te scherpen.

Technologie

De technologie voor websites en mobiele apps is constant aan verandering onderhevig. Onze techneuten onderzoeken en ontdekken telkens nieuwe manieren om corporate websites te ontwikkelen, mobiele apps te bouwen en deze onder de aandacht van de doelgroep te krijgen. Onze mensen zorgen dat ze voortdurend op de hoogte van blijven van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied en scholen zich regelmatig bij.

Onze disciplines

Doe een beroep op onze getalenteerde webdesigners, grafisch ontwerpers, copywriters, programmeurs en internet marketing specialisten om uw merk succesvol te maken door nieuwe leads te genereren deze te converteren naar klanten. Onze merkbouwers hopen dat u Qoorts kiest als uw nieuwe webdesign bureau. Dit zijn onze meestgebruikte diensten: webdesign, webdevelopment, corporate identity, webhosting, zoekmachine optimalisatie ofwel SEO (search engine optimazation), SEA (search engine advertising), social media marketing en website onderhoud.

Opdrachtgevers

Sinds 2010 hebben vele klanten uit diverse sectoren bij ons een website laten maken. Organisaties en bedrijven in bijna elke branche die u kunt bedenken. Binnen budget en op tijd. Daarom blijven opdrachtgevers in 99% van de gevallen klant bij Qoorts voor website redesign en aanvullende diensten. Het gaat daarbij om strategie en implementatie van online advertentiecampagnes met ondersteuning voor de lange termijn. Dat kan bijvoorbeeld zijn adverteren met Google Adwords en Bing of adverteren op sociale media als Linkedin, Facebook, Instagram en Twitter.

Virtual Reality Bureau VR the Champions heeft haar nieuwe website laten maken door Qoorts Webdesign

The Datacenter Group heeft haar nieuwe website laten maken door Qoorts Webdesign

De ContractenFabriek heeft haar nieuwe website laten maken door Qoorts Webdesign

Young Law heeft haar nieuwe website laten maken door Qoorts Webdesign

Vancis heeft haar nieuwe website laten maken door Qoorts Webdesign

Venture Capitalist CleverClover heeft haar nieuwe website laten maken door Qoorts Webdesign

Wilt u een website laten maken?
Laten we eens praten. Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482

Qoorts filosofie

Onze passie is het bieden van innovatieve, visueel aantrekkelijke en functionele websites en applicaties te bieden en online marketing strategieën te ontwikkelen die organisaties laat groeien. We houden ons graag aan de hoogste standaarden wat betreft creatief en technisch vernuft. Elke opdrachtgever, wat de scope van het project dan ook is, kan niks anders verwachten dan de beste aandacht voor design, service en professionaliteit van de ervaren, toegewijde en vindingrijke mensen van Qoorts. Onze merkbouwers nodigen u bij deze uit voor een kop koffie.

Wilt u een website laten maken?
Laten we eens praten. Ga naar contact of bel ons op 020 – 737 1482

Een website laten maken voor groei en resultaat

Websites moeten meetbare leads genereren, verkopen en diepere betrokkenheid bewerkstelligen. Websites moeten er niet alleen gelikt uitzien maar ook een groeimotor zijn voor uw merk, als een drijvende kracht voor uw organisatie.

UX Onderzoek en Strategie

We onderzoeken en gaan dieper in op de behoeften van de opdrachtgever, hun unieke waardepropositie, en de huidige online prestaties. Onze aanpak is gebaseerd op veel ervaring in de branche, gecombineerd met op data gebaseerde analyses en onderzoek.

Informatiestrategie

We bepalen de informatiepaden die bezoekers van uw website afleggen om geïnformeerd te worden en vervolgens te converteren naar leads en klanten. We bespreken graag met alle belanghebbenden de bedrijfsdoelstellingen gerelateerd aan de website zodat deze hier perfect op aansluit.

UI Webdesign

Qoorts ontwerpt esthetische en effectieve websites en interactieve concepten waarmee merken kunnen groeien. Onze webdesigners zorgen dat uw huisstijl op een juiste en vernieuwende wijze wordt toegepast in uw nieuwe website. De grove schets uit het concept komt hier tot leven.

Website laten maken door Qoorts? Neem contact met ons op
en bespreek met ons de mogelijkheden en wat u precies nodig heeft.
Klik op contact of bel ons op 020 – 737 1482

Webtechnologie en backend

U kunt bij Qoorts een website laten maken met diverse content management systemen (CMS), of dat nou DNN, Drupal, TYPO3 of WordPress moet zijn. Klanten hebben zo hun voorkeur voor gebruik van bepaalde platformen en frameworks. Voorop staat dat uw bedrijfsprocessen erbij gebaat zijn.

Interactviteit, integratie en toegevoegde waarde

Wij zien webdesign als integratie van merk, strategie, technologie, systemen en uw markt. Wanneer we ze samen brengen ontstaat er iets moois. Samen met de opdrachtgever maken we een plan om de website zo effectief mogelijk te laten zijn vanaf de lancering. Goede ideeen kunnen alleen maar zo goed zijn als hun uitvoering.

Lancering en iteratie

Alles komt samen tijdens de lancering van de website. We begeleiden onze opdrachtgevers door deze cruciale periode en verleggen onze focus naar iteratieve, op groei gerichte verbeteringen en online marketing. Daaronder vallen zoekmachine optimalisatie (SEO) en aanvullende diensten als online advertentie campagnes.

Qoorts Webdesign, SEO & Online Marketing

Qoorts is als webdesign bureau toegewijd om opdrachtgevers te helpen de digitale ruimte en het internet te gebruiken om te kunnen groeien. Wij bouwen websites die leads, betrokkenheid en sales kansen genereren. Wij zijn gespecialiseerd in de methode van Groei-gedreven Ontwerp en bouwen in het oogspringende websites en blijven constant hun groei en impact vergroten.

Ons webdesign proces is persoonsgedreven, waarbij de gebruikerservaring voorop staat. We maken gebruik van analyses, testperiodes en een proces van iteratie om uw website ontwerp te optimaliseren voor maximale engagement met uw merk.

Websites spelen een cruciale rol in het genereren van verkopen en leads. Ze spelen een rol binnen de sales funnel; het aantrekken van, het converteren van en het onderhouden van leads.