Nieuwe features voor Facebook !

Nieuwe features voor Facebook !
Qoorts Internet Marketing

Facebook maakte gisteren bekend met een aantal baanbrekende nieuwe features te komen. De belangrijkste zijn

– “Timeline” : Een scrapbook-achtig overzicht van je leven (op FB) met hoogtepunten van je leven geïllustreerd met foto’s, comments, updates, activiteiten en maps.

– “Opengraph” : Deze feature zal in de loop van dit jaar uitgerold gaan worden en zorgt ervoor dat je kan connecten met alles, overal ter wereld. In combinatie met diverse muziek, film, sport en kook applicaties  worden al je reports van deze activiteiten weergeven (bv in je Timeline). Met name de sociale apps die aan deze feature komen te hangen hebben de potentie om de verschillende industrieën op zijn kop te zetten en positief te verbeteren en meer omzet voor te genereren.

– Diverse nieuwe features zoals de “abonnee-knop”, een twitter-achtige volg knop en de “ticker”, de livefeed aan de rechterkant boven je chatcontacten voor een liveoverzicht van alle gebeurtenissen in je netwerk.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.