Launchday Ipad2 in Nederland

Launchday Ipad2 in Nederland
Qoorts Internet Marketing

Vrijdag 25 maart 2011, de lancering van de magische Ipad2 van Apple..
Het was dan eindelijk zover, het moment waar menig gadget-freak op heeft gewacht het afgelopen jaar. De Ipad2 is daar, eindelijk. Eindelijk kunnen we weer een nieuw product in de Apple reeks omarmen en zal iedereen er weer lovend over spreken. Hoewel Samsung het met haar Galaxy Tab best aardig heeft gedaan door enkele miljoenen tablets te verkopen is onze Steve nog steeds heer en meester in tablet-land. Apple is een geloof wordt soms gezegd en vandaag ging volgens mij iedereen naar de mis. 😉

Stonden er al rijen voor de Macstores tentijde van de lancering van de Ipad1, ook dit jaar is het Apple weer gelukt om sommige mensen van de nachtrust te beroven zodat op launchday het nieuwste Apple-kind aangekocht kon worden. Qoorts heeft aan haar Twitter volgers gevraagd foto’s op te sturen van de gekte rondom Macstores in Nederland.

Wachten op de lancering sinds 04:45 uur

 

Macstore Amsterdam

 

Launchday Nijmegen

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.