Webdesign Enschede

Internetbureau Qoorts in Enschede | Webdesign & Online Marketing

Webdesign Enschede

Qoorts Webdesign Enschede is een landelijk opererend webdesign bureau in Enschede en werkt al vele jaren voor bedrijven in Enschede en omgeving. Hoe wij je van dienst kunnen zijn? Met onze full service benadering ten aanzien van webdesign, SEO en internet marketing zorgen wij dat jouw online presence groeit en je bezoekers converteren.

Proces

Voordat wij creëren luisteren we, vervolgens meten we de resultaten en herhalen we, een eenvoudig maar effectief proces. Omdat we nooit tevreden zijn blijven we verbeteren, testen en aanscherpen. Zo blijft onze werkwijze in lijn met je doelstellingen en kunnen we de digitale ervaring binnen jouw branche blijven herdefiniëren.

Webdesign Enschede

Sinds 2010 houdt Qoorts zich bezig met webdesign, SEO en online marketing in het algemeen. Het proces dat we ons door de jaren heen eigengemaakt hebben zorgt dat we op efficiënte wijze websites kunnen ontwerpen die je bezoekers converteren tot klanten. Door constante finetuning blijven we onze grenzen verleggen.

Analyse & Strategie

Wij kijken niet slechts naar je wensen, onze analyse is grondiger. Om uit te vinden wat wel werkt en wat niet, duiken wij diep in de prestatiegegevens van je digitale geschiedenis. Deze gegevens zijn van belang voor ons webdesign, informatie architectuur en onze content strategie.

Webdesign maatwerk / Webdevelopment

Qoorts Webdesign Enschede ontwikkelt websites die responsive zijn (meeschalen met beeldschermformaat), toegesneden op de behoefte van elke opdrachtgever en eenvoudig te beheren zijn. Ook bieden we maatwerk plugins die oplossingen mogelijk maken voor onze klanten en hun processen stroomlijnen.

Content Creatie

Hoewel wij je content niet hoeven te creëren, zouden we het graag voor je doen. Van het inhuren van een copywriter om je webteksten te schrijven kunnen we vele voordelen noemen, maar om kort te gaan kunnen we het volgende zeggen: Wij bieden een andere invalshoek en hebben jarenlange ervaring met het schrijven van webteksten.

Na de lancering

Na lancering van de website blijven wij onze opdrachtgevers veelal ondersteunen met internetmarketing- en SEA trajecten, monitoring en het updaten van webdesign of technologie. Daarnaast spelen updates in beveiliging (cybersecurity) een belangrijke rol.

Webdesign Enschede - Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor Virtual Reality Bureau VR the Champions

Webdesign Enschede - Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor The Datacenter Group

Webdesign Enschede - Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor De ContractenFabriek

Webdesign Enschede - Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor Young Law

Webdesign Enschede - Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor Vancis

Webdesign Enschede - Qoorts ontwikkelde de nieuwe website voor Clever Clover

Webdesign Enschede: Geïnteresseerd?
Ga naar contact of bel ons op 053 203 22 97

Webdesign Proces

Een website aangemeten op je bedrijfsdoelen, die ontstaat als volgt. Een uiteenzetting van ons proces van begin tot eind.

Ontdekkingsfase en Strategie

Bij elk professioneel webdesign project is het verstandig te beginnen met een ontdekkingsfase ofwel strategie-fase. Hierbij staat centraal wat de eisen, wensen en doelen zijn van de verschillende stakeholders binnen je organisatie. Op basis van deze eerste gesprekken worden een briefing, een projectplan en een web-strategie bepaald. Daarmee is het kader geschetst en kunnen de volgende fases in het proces efficiënter verlopen.

UX Plan & Informatie-architectuur

Na het vaststellen van de doelgroep, het projectplan en de strategie in de vorige fase komt de UX-fase (User Interface / gebruikerservaring) aan bod en behandelen we de informatie-architectuur. De functies, layout en gebruikspaden van de website worden bepaald en vastgelegd in documentatie en wireframes. In deze fase ontstaat de ‘blueprint’ van het project.

Ontwerpfase Webdesign mockups

De wireframes uit de UX-fase worden door onze webdesigners tot leven gebracht met design, kleurstellingen en evt. animatie. Er ontstaat een storyboard en stijlboek met kaders voor font-gebruik en kleur die als leidraad dienen voor design door de gehele website heen.

Webdesign Enschede: Geïnteresseerd?
Ga naar contact of bel ons op 053 203 22 97

Responsive Webdesign & Backend functionaliteit

Alle websites van Qoorts Webdesign Enschede hebben een responsive webdesign. Al sinds een aantal jaar is dat onze standaard zodat de websites werken op diverse schermformaten, van mobiel tot tablet en desktop. Wij gebruiken HTML5 in de frontend coding volgens de laatste techniek. Wat voor CMS (content management systeem) we gebruiken van je wensen af. Of dat nu DNN, Drupal, TYPO3, WordPress of een maatwerk CMS moet zijn. Wij zorgen dat onze klanten eenvoudig hun website kunnen beheren en bijhouden.

Testen & kwaliteitsborging

Voor het live zetten van een website van hoge kwaliteit is een fase van grondig testen vereist op diverse devices en schermgroottes. Alleen zo kunnen we er zeker van zijn dat de webpagina’s op de juiste manier en met de juiste laadsnelheid werken op mobiel, tablet en desktop. Daarnaast worden verschillende beveiligingsmaatregelen ingebouwd en wordt de website ingericht voor optimale SEO prestaties.

Website live, Analyse & Optimalisatie

Na de test-fase wordt de nieuwe website live gezet en volgen er nog enkele laatste testen op de live site om te zien of alles naar behoren werkt. Verkeer en gedrag van bezoekers wordt in deze vroege periode geanalyseerd zodat eventueel bijgestuurd kan worden. Op die manier kunnen conversie, de tijd die bezoekers doorbrengen op de website en herhaalbezoek worden geoptimaliseerd.

Qoorts | Webdesign Enschede: Geïnteresseerd?
Ga naar contact of bel ons op 053 – 203 22 97