Online Marketing uit Enschede

Uw online strategie uitgedacht en geïmplementeerd

Welkom bij je nieuwe partner voor online marketing webdesign webdevelopment advertising

Online marketing en internetbureau Qoorts uit Enschede ontwikkelt en implementeert vooruitstrevende (online) marketing strategieën voor haar klanten uit het MKB+ Met onze digitale oplossingen verstevigen wij je merk op internet.

In een online wereld waar alles snel verandert en waar gevochten wordt om de gunst van de bezoeker helpen wij u graag uniciteit te verwerven en je online aanwezigheid te optimaliseren en te laten groeien. Qoorts bedenkt, ontwikkelt en implementeert samen met jou het optimale online concept. Dat kan een website zijn, een webshop, Virtual Reality, een online advertentie campagne of bijvoorbeeld SEO zoekmachine-optimalisatie om hoger in Google te komen. Kortom, online marketing bureau Qoorts is er voor alles waarmee je organisatie beter scoort op internet!

Internetbureau Qoorts biedt het gehele spectrum van online marketing: van webdesign & ontwikkeling, van online adverteren tot zoekmachine marketing en optimalisatie. Wij zijn een innovatief internetbureau in Enschede met grote ambitie en hebben klanten in zowel het oosten als het westen van Nederland.

Gamification portal voor Recruitment

Accenture heeft een jaarlijks terugkerende business course voor aankomend talent. Voor deze business course ontwikkelde internetbureau Qoorts een gamification recruitment portal waarop verschillende teams binnen de business course de strijd met elkaar aangaan. Een leuke en competitieve manier om elkaar te leren kennen, maar ook de wereld van consultancy en Accenture in het bijzonder.

De gamification portal is een ‘mobile first’ ontworpen intranet waar geld (een eigen virtuele currency) verdiend kan worden door opdrachten te volbrengen. Met de credits, in dit geval ‘Accenten’ , kunnen de teams vervolgens pitch tijd en extra informatie inkopen om als beste uit de bus te kunnen komen tijdens de business course.

Bekijk de case