Restaurant Gastronomique Bord’Eau in Amsterdam is Live!

Restaurant Gastronomique Bord’Eau in Amsterdam is Live!
Qoorts Internet Marketing

Onlangs heeft Qoorts! een nieuwe website voor restaurant Bord’Eau ontwikkeld gezet.

Bord’Eau is de absolute parel in de culinaire kroon van De L’Europe en behoort tot de toprestaurants van Amsterdam. De verfijnde ingredienten, gepaard met de meest exclusieve wijnen vanuit de hele wereld, zorgen voor culinaire hoogstandjes. De intieme setting, de eenvoud van het decor, de uitstekende service en het uitzicht over de Amstel dragen bij aan een unieke ervaring waar u nog lang van zult genieten.

Wij van Qoorts! houden wel van lekker eten dus dit was dan ook een leuke opdracht om aan te werken. De website is simpel qua opzet en rustig wanneer het op kleurgebruik aankomt. De nadruk moest liggen op de fotografie en dat is volgens mij wel gelukt.

Restaurant Bord'Eau Amsterdam.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.