Kappers en stylisten promoten Tedx: BuenosAires

Kappers en stylisten promoten Tedx: BuenosAires
Qoorts Internet Marketing

Tedx de organisatie die zich voor Ideas Worth Spreading en innovatie staat heeft (nog steeds) moeite bekendheid te verwerven in BuenosAires. Ik heb hier al eerder een artikel aan gewijd (4 mei 2011), toen werd het woord over Tedx doorgegeven door taxichauffeurs. Nu is het de beurt aan een andere veel kletsende beroepsgroep: de kappers en stylisten in de miljoenenstad. Het bureau achter de campagne is wederom Ogilvy & Mather..

Mond-tot-mond reclame is een erg effectieve manier om iets te promoten en buzz te creëren maar of je zomaar iets van kapper aanneemt is een tweede. We zijn wel benieuwd welke beroepsgroep volgend jaar aan het woord is..

Wat vind jij van deze manier van promotie? Hoe zou jij een evenement als Tedx promoten onder een grote doelgroep? Laat het horen in de reacties..

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.