Apple’s Assistant : interactie met je mobiel

Apple’s Assistant : interactie met je mobiel
Qoorts Internet Marketing

Onlangs nam Apple, Siri over voor $ 200 miljoen en doopte het Assistant voor de iPhone 4s. Naast de snellere processor, 1080 HD Camera en andere vernieuwende features, is Siri/Assistant wellicht de gaafste toevoeging. Siri’s complexe kunstmatige techniek maakt het mogelijk om via stemherkenning bepaalde zaken voor je te regelen, bijvoorbeeld het opzoeken van info, boeken/reserveren van tafels of reizen of het interpreteren van je dronken gebrabbel om een taxi te bellen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.