Foursquaropoly: Monopoly for real

Foursquaropoly: Monopoly for real
Qoorts Internet Marketing

Ooit gehoord van Monopoly City Streets? Er ontstond een gigantische gekte rondom de game, liet complete server farms crashen en veroorzaakte een nieuwe golf volwassen gamers in de wereld. Wat zou er dan gebeuren als je datzelfde Monopoly spel zou maken.. laten we zeggen, in het echt?


Een aantal studenten hebben een concept gemaakt voor een project waarbij Foursquare wordt gebruikt in een interface van  Monopoly. Het lijkt een uitstekend idee. Hasbro zou dan ook met deze studenten in zee moeten gaan. Stel je een real-life versie van Monopoly voor, waar je ook komt, 24/7! Een paar corporate partners erbij betrekken om een platform voor virtuele beloningen mogelijk te maken. (die in te leveren zijn tegen real-life objecten en geld) Dan heeft het concept al snel kans op vele volgers.

Het zal mij benieuwen of het idee uitgroeit tot een regelrechte hit… Wait n see…

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.