BMW’s sexy elektrische scooter

BMW’s sexy elektrische scooter
Qoorts Internet Marketing

BMW komt binnenkort met een nieuw eco sub-merk. Niet alleen komen er nieuwe elektrische auto’s en hybriden, tevens komt er een prachtige nieuwe motoren- & scooterlijn. De hier getoonde Motottad Concept E is een geheel elektrische, emissie-vrije scooter van 60 voltt, met een actieradius van ca. 100 km die bovendien in 3u geheel opgeladen is.

De Concept E is uitegerust met touchknoppen en een LCD-beeldschermpje in de cockpit waarop verschillende technische data te zien zijn. Op dit scherm kan met behulp van 2 camera’s in het kontje van de scooter naar achteren gekeken worden waardoor achteruitkijkspiegels niet meer nodig zijn. Ondanks dat de Concept E van BMW geheel elektisch is, zeggen de makers dat het voertuig qua performance niet onder zal doen voor een 500-600cc benzinemotor.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.