Twitter Job Hustle Experiment

Twitter Job Hustle Experiment
Qoorts Internet Marketing

Nog iets leuks voor de weekbreak, genaamd The Twitter Job Hustle Experiment. Een slimme campagne bedacht door Bas van de Poel en Daan van Dam in een poging een nieuwe baan te krijgen bij een vooraanstaand reclamebureau. Het stel maakt deel uit van het creatieve team Wonder Years. En dit is hun poging opgemerkt te worden op Twitter..

Het eerste waar je misschien aan denkt is de Jeep Twitter Puzzle campagne.. Hoewel de technische gedachte in de basis wellicht hetzelfde is, verschillen de campagnes toch in de uitvoering, een innovatievere manier om de aandacht van creative directors te trekken. Wonder Years scoorde hiermee toch wel lekker bij Boondoggle in Amsterdam..

Zeg ‘t maar: goede tactiek?

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.