Budweiser: pool meets football

Budweiser: pool meets football
Qoorts Internet Marketing

Ik ken wel een aantal mensen die een moord doen om een spel als dit te krijgen… Budweiser “Poolball” is een concept van Ogilvy Argentina. Het combineert de dingen waar mannen het meest van houden, voetbal, bier en een avondje uit met vrienden. Het is een soort uit de kluiten gewassen poolspel gespeeld met mini voetballen.

De experimentele campagne werd gelanceerd op een evenement voor 600 personen, die in teams van twee speelden op een pooltafel van meer dan 7 meter lang, compleet met een ingebouwde koelkast gevuld met bier. Het hele evenement werd live uitgezonden op Fox Sports en ESPN en was een waar succes. In de kroegen in Buenos Aires probeert men “Poolball” al na te maken vanwege de gigantische vraag! Zou het ook bij ons aanslaan?

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.